Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. június 12., csütörtök

Miki elcserélne

Tegnap Mara barátnőm jött, hogy vigyázzon a két kisebbik fiamra amíg elmegyek Matyi úszásbemutatóját megnézni. Milyen volt a bemutató? Matyi egész ügyes és szerintem bátor is, mert bár kikéreckedett a kétméteresből, azért bátran nekivesellkedett, hogy a távot leússza a deszkával. Vali néni segített neki, de a mersz úgy fél távon elfogyott. Ügyesen úszik a deszkával, le meri dugni a fejét a víz alá.
Én csak a bemutatón szembesültem, hogy az úszógatyájának a gumírozása tönkrement. Naná, hogy Matyi meg sem jegyezte, én meg az úszókellékek közül mindig csak a törölközővel foglalkoztam. A cuccukat az oviban mindig szárítóba tették, így sosem volt vizes, mikor hazahoztuk. A törcsit kétehetente kimostam, aztán ennyi. Naszóval a nadrág gumija viszont eleresztett, úgyhogy a 45 percben felvett videókon úgy kb. 40 percen át Matyi feneke villogott. Enyhénszólva szégyeltem magam, hisz semmit nem konyítok a varráshoz;) Na mindegy. Ezen szűk fél óra alatt sikerült túltennem magam és a gyerek tényleg ügyes volt és baromira élvezte az úszást.

Közben Mara itthon vigyázott a kicsikre. Karcsi szépen végigaludta a délelőttöt, Miki meg foglalkoztatta Marát. Asszem középsőm beleszeretett Marába. A nap közepén közölte, hogy ő el akar menni a Marához lakni. Pakoljuk be a ruháit, a játékait, az ágyneműjét és ő megy is. Azért a sütijét még itthon megeszi, de utána indulhatnak. Ja és megspékelte azzal, hogy különben engem nem szeret és többet nem is fog visszajönni. Nem mondom, hogy "jól estek " gyermekem szavai, de valahol ez is egy kritika, hogy keveset foglalkozom vele és Karcsi túlzottan előtérben van. De jól választott. Marára símán rábíznám, tudnám, hogy jó kezekben van. Szóval Mara, ha tudsz várni még pár évet, van egy tuti kérőd!!!
Mindenesetre a dolgon elgondolkoztam, ma pedáloztam is rendesen Mikinél:)

4 megjegyzés:

  1. Dóra, engem az ilyen nem zavar ;) Pl Kolos szerintem ha anyukát válaszhatna, akkor Ágit választaná :-D De még jó is, ne belém legyen szerelmes, hanem valami másik csajsziba ;)

    VálaszTörlés
  2. Most már megint jó vagyok. Nincs apa, nincs Mara. Már puszit is kaptam;)

    VálaszTörlés
  3. Hm. Szóval már nem akar engem Miki. Szomorú, de jobb is egyelőre, mert állás nélkül nehezen boldogulnánk. Majd visszaszeretem Mikit, ha lesz munkám. :)

    VálaszTörlés
  4. Képzeld, tegnap aszonta a gyerek, hogy a barátja vagyok. Ezt komoly két hetes melóval értem el nála:-DDD
    Szerintem 1 órát játszol Mikivel és rögtön visszahódítod. Munkához meg drukkolok!!!!

    VálaszTörlés