Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. június 7., szombat

A városligetben voltunk




Eredetileg Veresegyházra akartunk menni, hogy a Medveparkot megnézzük a fiúkkal,d e valahogy lógott az eső lába nagyon. Inkább úgy döntöttünk, hogy elugrunk a Közlekedési Múzeumba. Aztán mikor kijöttünk a házból, mondtam, hogy tegyük be a bringákat is és lehetne egyet tekerni a városligetben is. Moha bá kissé körbevezetett minket a városban. Valamiért mindenképp azt akarta, hogy Mara barátnőmet útbaejtsük, de végül csak kicseleztük és odaértünk.
Tényleg minden baromira klappolt. Tudtak a fiúk egy nagyot bringázni a ligetben, volt borfesztivál élő cigányzenével. Ettünk saslikot, sült kolbászt és sült krumplit. Mikor kissé beborult és olyan lóg az eső lába idő lett, bementünk a közlekedési múzeumba. Fiúk tobzódtak, Miki rohangált, Matyi meg már nagyon otthonosan mozgott. Karcsit megetettem egy bébiétellel, de csak a felét tolta be nameg nem tudott aludni, mert a zajban folyton megébredt, úgyhogy ma kb. csak másfél órát aludt eddig, amint hazaértünk gyors szopi és le is raktam pihenni. Egy nyikk nálkül elment aludni, holott máskor ilyenkor szokott ébredezni.

Ma Viktorom vezetett. Szerintem egész jól vezet, be merem tenni mellé a fiúkat;) Van egy kép, hogy milyen szellősen elférnek a kismókusok a hátsó ülésen.
Jó volt a nap, tökéletes az időzítés. Találtunk a ház mellett parkolóhelyet, kipakoltuk a fiúkat, a babakocsit, a cuccokat. Mire a bejárathoz értünk, már ömlött az eső...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése