Gyerkőceim életkora

2008. június 3., kedd

Matyi ovis évzárója

Ma délután volt Matyi fiam évzárója. Nem egy nagy esemény egy ovis évzáró, de Matyi nagyon készült, hisz idén ő búcsúzott a csoporttól, mint egyetlen nagycsoportos. Jövőre a totyis kisöccse, Miki lesz majd a helyén, megörökli a jelét, az ágyneműjét, a szekrényét, poharát, fésűjét, mindent.
Matyi egyébként sosem gyakorol otthon semmit. Mindent teljesen titokban tart, ami verseket, énekeket előadnak, így midnen az újdonság erejével hat, mikor látjuk a műsort. Rém büszke voltam a fiamra, szépen énekelt, szavalt, bár asszem túl sokat pózolt és integetett;)
Ja, a műsorra persze vittük a két kicsit is, mert miért ne. Mikire párszor rá kellett szólnom, mert rugdalta a babakocsit, aztán a szekrényeken akart vonatokat tolni. Karesz rendes volt, egy ideig kocsiban tűrte a műsort, aztán apa kezében. A képek nem lettek túl jók. Fogjuk a gépre, meg arra, hogy nem kapcsoltam be a vakut...
A végén a csoportban volt közös sütizés a gyerekeknek és a tesóknak. Miki is benn evett, nem hozott rám szégyent. Aztán átadtuk a virágokat az óvónéniknek, a hímzéseket majd csak jövő héten valami kisebb ajándékcsomaggal együtt fogjuk odaadni.

5 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Mi az, hogy nem nagy dolog egy ovis evzaro? :) Matyi eleteben egy fontos allomas ez, hisz az iskola mar masrol szol!
  Buszke lehetsz a fiadra, mert gyonyoruen mondta a verset, allitom az iskolasok nem ilyen ugyesek! Remelem majd a suliban sok szavaloversenyt fog nyerni! Az pedig csoppet se zavarjon, hogy kisse extravertalt, az is jol fog jonni a suliban!
  Csédóra

  VálaszTörlés
 3. Remélem igazad van. Csak hagyja szóhoz jutni majd a társait. A Csókai csóka szavalatnál majd szétvetett a büszkeség;) Remélem senki sem látta, hgy hízik a májam!

  VálaszTörlés
 4. Lehet, hogy kicsit szentimentális apuka vagyok, de én nem attól féltem, hogy valaki látja hízni a májamat, hanem hogy egy érzelgős vers hatására elbőgöm magam. :)

  VálaszTörlés
 5. Imádlak, te szentimentális apuka. Még nem voltál anyák napi műsoron. Na ott én is ködös szemmel adok puszit:)

  VálaszTörlés