Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. június 3., kedd

Matyi ovis évzárója

Ma délután volt Matyi fiam évzárója. Nem egy nagy esemény egy ovis évzáró, de Matyi nagyon készült, hisz idén ő búcsúzott a csoporttól, mint egyetlen nagycsoportos. Jövőre a totyis kisöccse, Miki lesz majd a helyén, megörökli a jelét, az ágyneműjét, a szekrényét, poharát, fésűjét, mindent.
Matyi egyébként sosem gyakorol otthon semmit. Mindent teljesen titokban tart, ami verseket, énekeket előadnak, így midnen az újdonság erejével hat, mikor látjuk a műsort. Rém büszke voltam a fiamra, szépen énekelt, szavalt, bár asszem túl sokat pózolt és integetett;)
Ja, a műsorra persze vittük a két kicsit is, mert miért ne. Mikire párszor rá kellett szólnom, mert rugdalta a babakocsit, aztán a szekrényeken akart vonatokat tolni. Karesz rendes volt, egy ideig kocsiban tűrte a műsort, aztán apa kezében. A képek nem lettek túl jók. Fogjuk a gépre, meg arra, hogy nem kapcsoltam be a vakut...
A végén a csoportban volt közös sütizés a gyerekeknek és a tesóknak. Miki is benn evett, nem hozott rám szégyent. Aztán átadtuk a virágokat az óvónéniknek, a hímzéseket majd csak jövő héten valami kisebb ajándékcsomaggal együtt fogjuk odaadni.

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Mi az, hogy nem nagy dolog egy ovis evzaro? :) Matyi eleteben egy fontos allomas ez, hisz az iskola mar masrol szol!
    Buszke lehetsz a fiadra, mert gyonyoruen mondta a verset, allitom az iskolasok nem ilyen ugyesek! Remelem majd a suliban sok szavaloversenyt fog nyerni! Az pedig csoppet se zavarjon, hogy kisse extravertalt, az is jol fog jonni a suliban!
    Csédóra

    VálaszTörlés
  3. Remélem igazad van. Csak hagyja szóhoz jutni majd a társait. A Csókai csóka szavalatnál majd szétvetett a büszkeség;) Remélem senki sem látta, hgy hízik a májam!

    VálaszTörlés
  4. Lehet, hogy kicsit szentimentális apuka vagyok, de én nem attól féltem, hogy valaki látja hízni a májamat, hanem hogy egy érzelgős vers hatására elbőgöm magam. :)

    VálaszTörlés
  5. Imádlak, te szentimentális apuka. Még nem voltál anyák napi műsoron. Na ott én is ködös szemmel adok puszit:)

    VálaszTörlés