Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. június 22., vasárnap

Ha ezer kezem lenne!!!

Szóval asszem nem kellett volna Hubbub százas listáját olvasgatnom. Aztán nem kellett volna Claudius újabb vágy-képecskéit megnézegetnem. (a fenébe, csak kezdenek tetszeni ezek a "letisztult minták", de azért elsősorban a színes, enyhén giccses képek jönnek be, amik hatalmasak!) Még szörnyűbb, hogy Anikónál is annyi csodaszép Mirabilia mintát láttam, sőt még két Nimue kép is megtetszett. Nameg nem kellett volna nézegetnem a találkozós képeket, amikhez igazából ugye semmi közöm, de olyan jó nézegetni mások munkáit. Annyi ihletet meg ötletet ad. Nameg amikor látom, hogy más meghímezte azt, amit én is úgy szerettem volna. Így jártam a Dim: Woodland Enchantress képpel is.Na jó, ennél volt egy kis gond, mert duplán küldték a cérnák egy részét, a másik fele meg hiányzott, de azóta ez a gond is megoldódott. Aztán meg jött a kéz-gondom. Ja, vannak jó híreim is. NINCS REUMÁM. Minden reumafaktorom oké, szóval éljen az alagút szindróma. Rég nem örültem már ennyire gondnak, de ha már két rosszból kell választanom, akkor inkább a kisebb rossz jöjjön.
Vannak blogok, amiket szinte naponta megnézek, mert tetszik, ahogy és amit írnak, csatolnak emberek. Szóval zugolvasó is vagyok... Elmondhatom, hogy összességében már megint ezerrel izzok, hogy olyan de olyan jó lenne valami új munkába döfni a tűmet. Nade:
1. Itthon vagyok Ajkán, ahova direkt csak 1 munkámat hoztam, ami határidős.
2. Már így is sok megkezdett dolgom van.
3. Mindenhez kéne még cérnát is rendelnem, hiszen egyrészt nem teljes a DMC készletem, másrészt sok színem igen-igen fogyóban van.
4. Indulunk nyaralni, ahova nem tervezek vinni hímzést. Csak az urammal és a fiúkkal akarok foglalkozni, hogy ne csábítson semmi a társas, a homokozó, az esti borozgatás mellől. Na jó, hímezni enyhén becsípve is tudok;)

Azért mutatom a három újabb szerelmem. Kinyomtattam őket, megnézem majd otthon, hogy mennyi színem hiányzik az elkészítésükhöz.Aszonta az uram, hogy idén mukkoljam szét magam. Csak így, magyarosan:-DDD

11 megjegyzés:

  1. Dóra, elkérhetem a két nimue mintát? Nagyon tetszenek! Főleg azért mert nekem eddig csak az tetszett, amit sokan meghímeztek, de azt nem akarom megcsinálni már. Viszont ezeket még nem láttam eddig!

    VálaszTörlés
  2. Be kell vallanom, én is zugolvasó vagyok. Naponta olvasok egy csomó himzős blogot, de kommentet ritkán hagyok :)

    Szerintem MUKK-oljál nyugodtan tovább :)

    Mindig kicsit belesajdul a szivem, mikor olvasom, hogy mások párja érdeklődik a hobbink iránt. Az enyém egyáltalán nem:(

    VálaszTörlés
  3. Jaj Dóra, én is jó vagyok, hogy csak a nyomorult hímzésekre reagálok... bocsesz. Szóval nagyon örülök, hogy csak alagút szindrómád van, bár megírhatnéd, hogy mi az, mert fogalam sincs ;) Ezek szerint akkor nem leszel örökre eltiltva a hímzéstől? ;) :-D

    VálaszTörlés
  4. Klaudia, egyébként az én párom is szereti a hímzéseimet, sőt ő a festményekért van nagyon oda, folyton azzal szúrkál, hogy miért nem azokat csinálom. Hát igyekszem, igyekszem, csak mindig akad más is :-DDD
    De én már sokszor kaptam tőle szülinapra, vagy karácsonyra vagy bármire, hímzésnek való dolgokat, készletet, keretet, kerettartót, stb.

    VálaszTörlés
  5. Mariann! Nem gond, hogy először csak a hímzésre reaglátál, fel is tettem a mintát a multira neked. Egyébként én is Anikótól szereztem. Aszonta, hogy rászabadulhatok a mitáira minden hörcsögszindrómámmal együtt.

    Klaudia! Ha nem lenne hobbim, asszem beleőrülnék a gyerekezésbe és a házimunkába. Vagy ki sem látszanék a könyvekből. Hímzés közben viszont nyugis vagyok, eleht velem beszélgetni, sőt még a programozás rejtelmeit is képes vagyok legalább fél órán át érdeklődőnek tűnő arccal végighallgatni:-DDD Sajnálom, hogy az urad nem értékeli a hobbidat, mikor annyi örömet ad. Enyim pasi Mariannéhoz hasonlóan időt és pénzt is áldoz az én hobbimra. Nem is keveset. Sőt, szerintem kicsit irigyli is. Én már kapacitáltam többször, hogy valamibe ő is bökjön tűt, de eddig még vonakodik. Aztán lehet, hogy fél év múlva Viktor első munkáját csatolom? Na ha ezt most olvassa, akkor tuti elvettem a kedvét:-DDD Egyébként én örülök, hogy más is zugolvasó, nade végülis blogokról van szó, ahol az író vállalja, hogy bárki olvashatja.
    Kommentet én is ritkán hagyok. Pláne olyannál, akihez sokan írnak. Nemtom miért...

    Alagút szindróma. A kéz, kar zsibbadása az idegek elnyomodása miatt. ÁLtalában túlzott megterhelés, folyamatos strapa miatt robban le az ember. Műtéttel tuti korrigálható, hogy anélkül lesz-e javulás, azt majd doktorbácsi csütörtökön megmondja. De előbb gondolom megerősíti a diagnózist, bár apu szerint van egy kis keringési problémám is. De ez ezerszer jobb, mint a reuma, mert az bizony nem múlna el, hanem rosszabb lenne...

    VálaszTörlés
  6. Én úgy tudom , hogy az alagút szindróma a sok -sok erőltetés miatt van és müteni szokták . Ugyhogy nagyon sajnállak ám .

    A kiszemeltek meg nagyon klasszak !

    VálaszTörlés
  7. Jujjj bocs most látom , hogy irtál róla ..(irul-pirul fáradtkatica )

    VálaszTörlés
  8. Alagút szindróma.... Szia sorstárs!!! 2 helyen volt szűkület a könyökömben ... 40 perc műtét + a varrás, 2 nap kórházi fetrengés.... itthon egy kicsit több. De már nem zsibbadnak az újjaim!! Az enyémet nagyon meg kellett műteni... nem volt rá más megoldás. Nekem ezt 2 hónap alatt sikerült összehozni, igaz a csuklóm erősen rásegített, hogy ilyen gyors legyen a leépülés. Így (túl a műtéten) már nem is tűnik annyira komoly dolognak a műtét...igaz megvígasztalt a doki, hogy a csuklóm minimum 2-3 órás műtét lesz. Szóval, szerintem, a friss élményeimre alapozva, nem annyira vacak.... az vacakabb , hogy egyenlőrre elég "béna 2 vagyok, semmit nem tudok megcsinálni. Gondolom , neked is ez a része lenne a rosszabb. Azért nagyon drukkolok ám , hogy ne keljen műteni!!!!!
    Én is szeretném a Nimue mintákat.... de csak ha nem nagy pofátlanság......
    Pusssz D.

    VálaszTörlés
  9. Draconiss! Bakker, hgy sikerült két hónap alatt összehozni? Mi a jófenét csináltál? Gödörásás?
    Nálam fokozatos a romlás, de nincs olyan nagy gáz a doktornéni szerint, aki megvizsgált. Megyek valami elektromos vizsgálatra és utána értekezünk a hogyan továbbról. Na mindjárt bekukkantok hozzád, hgy mik a friss hírek;)

    VálaszTörlés
  10. Hú látom rokonlelkek vagyunk. Ezt a 2 Nimue-t még én sem láttam.Tényleg nem szabad más oldalán leskelődni, mert különben betáblázza magát még a 20. életére is.:))))

    VálaszTörlés
  11. Lassacskán az 50. életemnél tartok.:)))

    VálaszTörlés