Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. április 13., hétfő

Idén sem száradok el:-DD

Nem nagyon vagyok oda a húsvéti locsolkodásért, de azért biztos zavarna, ha senki sem locsolna meg. Szerencsére gondoskodtunk Viktorral arról, hogy minden évben legalább 3 önkéntes locsolóm legyen majd. Szóval húsvét hétfőn a fiaim minden évben sorban állnak és fújnak rám "fini-fini" szagos kölnit. Miki még a szokásos Zöld erdőben jártam kezdetű versikével jön, Matyi már a suliban tanult locsolkodóverssel, Viktor meg valami pajzán rigmussal a netről:-DD Meglocsoltak, kaptak jutalmat is;)
A húsvéti ajándékok már fogyatkoznak. Ha csak lehet, akkor rögtön kóstolgatják a csokikat. Karesznek volt egy elég rossz élménye a pattogós cukros Mikla kicsi tojással. Nem elég, hogy sztaniollal együtt kapta be, de még a csoki is pezsgett benne. Tök bőgött szegény, de nem akart rá vizet inni.

Húsvét hétfőt a keresztanyáméknál töltöttük Rákoskeresztúron. Én nagyon élveztem. Viktor mostanában annyit gitározik, hogy nekem is le kellett ülnöm egy kicsit a zongora mellé az unokatesóméknál. Hát fejből már nem tudok semmit, de egész tűrhetően tudnék kottából játszani gagyi dalocskákat:-DD Le nem írom, hogy hány évet zongoráztam, de ma már csak akkor ülök le a hangszerem mellé Ajkán, ha nehéz a lelkem. Na majd ha legközelebb Ajkára megyünk előszedem a régi kottáimat és játszok valamit az uramnak, hogy lássa, tényleg ment és néha egész jól ment.
Az unokatesóim lelkesen lefoglalták a fiúkat, társasoztak, mesét néztek, játszottak. Karesz délután hatalmasat aludt, így én kinn a kertben hímezgettem, Viktor olvasott. Tök nyugi volt, nagyon élveztem. Néha olyan jó lenne egy kert, vagy egy erkély, ahova kiülhetnénk este Viktorral. Dumálnánk, innánk egy pohár bort. Na mindjárt bilibe ér a kezem...

Ma van a szünet utolsó napja. Ma még itthon mindhárom srácom. Holnaptól újra minden a régiben lesz. Még mesét néznek, aztán remélem egy kicsit lefoglalják egymást, mert a nagyszoba romokban. Szégyen gyalázat, de elmaradt a húsvéti takarítás:-DD Idén nem voltam hajlandó ezzel görcsölni. Inkább egymás társaságát élveztük. Voltunk kinn a Kopaszi gáton is. Nagyon szép lett, a srácok igen élvezték, hogy rohangálhattak, labdázhattak, hogy annyi ember volt kinn. Nem fotóztunk. Kár.

Na remélem mindenkinek pihentető volt a Húsvét! Egy húsvét vasárnapi reggeli képpel búcsúzom. Igazi reggeli a hangulat (Pláne az én fejemen)!

4 megjegyzés:

  1. :-) Örülök, hogy ilyen jól telt az ünnep!

    VálaszTörlés
  2. Olyan helyesek vagytok! A nővérke és a három öcsike! De tényleg, mintha négy testvér lenne a képen!

    VálaszTörlés
  3. Azért is leírom ide a verset:

    Zöld erdőben jártam véled
    Kezem erre-arra téved
    Úgy éreztem, nem vagy nedves
    Meglocsolhatlak-e kedves?

    Mi ebben a pajzán? :)

    VálaszTörlés