Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. április 25., szombat

Görbülő este Marával

Végülis igazi görbe estének nem lehet nevezni, mert nem ittunk olyan sokat és csak kicsit csíptem be;) Szóval maradjon amolyan görbülő, görbülgető este elnevezéssel illetve a tegnapi iszogatásunk.

Mara munka után jött hozzánk, így kaphatott az épp elkészült tojásos szendvicsekből. Nameg mivel a fiúk még nem aludtak, így mindhárman rávetették magukat. Íme a bizonyíték:

Jut eszembe, de kár, hogy Krisit nem fotóztam le a múltkor Activitizés közben. Na, majd legközelebb, ha engedi:-DD
Aztán leraktuk a fiúkat, Mara szemtanúja lehetett annak, hogy milyen fárasztó egy este levezénylése, pedig elég olajozottan zajlik nálunk az esti szeánsz. Gyorsan bedöntöttünk két Bacardit, Viktor meg egy vodkanarancsot (mostanában azt iszogatunk esténként, ha valami jól esne) kicsit belenéztünk a Topmodell leszek 10. évadjába (ha már lelkesen nézem minden nap...) és elindultunk keresni a környékünkön valami jó kis beülős helyet. A harmadik helynél végre szerencsével jártunk, nem épp akkor zárt, sőt, éjfélig nyitva is volt! Rendeltünk bort és dumáltunk úgy éjfélig. Finom Tokaji Szamorodnit ittunk. Villámgyorsan ledöntöttem az első pohárral, aztán mikor a második felénél jártam kezdtem érezni a hatást. Asszem a végén már mindenen röhögtünk, de hát ez részletkérdés egy szórakozóhelyen, ahol ráadásul épp osztálytalálkozót tartottak tehát volt hangzavar amúgyis. Mikor hazaértem jól bevacsoráztam negyed egykor, hogy reggel fel bírjak kelni. Karcsi fél hármas éjszakai ébresztésénél viszont egy ideig kábán hallgattam, hogy mi van, ki sír? Aztán átrongyoltam a gyerekszobába... Bakker, Viktor hagyott fél nyolcig aludni, de irigykedve gondoltam Marára, aki akkor még az igazak álmát aludhatta.
Mivel Mara végre eljött hozzánk, laza fél év késéssel megkapta a szülinapi ajándékát, amit valahogy mindig elfelejtettem magammal vinni a korábbi találkozásokra. Nem titok, a Csapd le csacsi című filmet kapta dvd-n. Nálam ez is kötelezően megnézendő film, amióta egyetemista voltam... Irgalmatlanul sok poén van benne, mindig szétröhögöm magam rajta. Bónusznak odaadtam az Értelem és érzelem BBC-s verzióját, de azt kérem is vissza!

5 megjegyzés:

  1. Szuper este volt, Dóri, Krisi sajnálhatja, hogy kimaradt. Én eléggé keresztbe láttam a bortól...:) Köszi az ajándékot még egyszer! Cukik a fiúk nagyon, furi, hogy bárhova néz az ember, mindenhol egy gyerek. A képet látva úgy döntöttem, megoperáltatom az orrom, ha lesz pénzem.

    VálaszTörlés
  2. Ááá, csak rossz szögből kapott el a fotós.
    Majd legközelebb Krisit itatjuk le! Aztán röhögünk a boszinevetésén. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy hármunk közül ő bírja legjobban az alkoholt, mint belevaló tv-s...:-DDD

    VálaszTörlés
  3. Bocs, én csak a fiúkra reagálok, nagyon édesek ahogy körülállják Marát. Szépek! Karesz meg hihetetlen nagyfiú már! :)

    VálaszTörlés
  4. Szombat reggel Miki reggeli spontán első kérdése: "Mara meg hol van?" Mivel Mara itt volt az esti fektetésnél, úgy gondolta, még reggel is itt találja. :)

    VálaszTörlés
  5. 1. krisi sajnálja nagyon, hogy erről (is) lemaradt
    2. az orrom nekem tényleg gáz, Mara, köszi az ötletet

    VálaszTörlés