Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. április 9., csütörtök

Este a lányokkal

Na, mivel tudom, hogy lelkes olvasóim Mara és Krisi, így gondoltam pár szót írok a tegnapi estémről:-DD

Viktor korán hazaért, így villámgyorsan felöltöztem és egy kis kitérővel meg is érkeztem Marához úgy este hétre. Igyekeztem színesen öltözni, így a fekete felső és a szürke szoknya mellé felvettem a fehér poncsóm. Naná, hogy én voltam az első Maránál;) Igyekeztünk semmi komolyról nem beszélni, hogy Krisi le ne maradjon valamiről. Szóval a legbiztosabb az volt, ha személy szerint őt beszéljük ki, így tényleg semmi fontosról nem maradhat le:)
Iszogattunk, megettem Mara vacsijának a felét, csipszeztünk és beszélgettünk. Azért a levelezésünknek köszönhetően én is képben voltam most jobban a csajok dolgaival kapcsolatban. Bár ha egyszer blogírásra adnák a fejüket, szívesen olvasgatnám azt is! Mindig érdekel, hogy mi van veletek, bár tudom, hogy néha csak hallgatok, de mint "pöffeszkedő családos" asszem nem lenne illendő osztanom az észt, vagy véleményt nyilvánítani.

Moralizálni többet nem fogok. Teljesen más részleteken akkadtak fenn a csajok a történettel kapcsolatban (előző bejegyzés), mint én. Majd még Viktorral jól megtárgyalom este azért. De legalább abban egyetértettünk, hogy nem normális az egész, ami történt:-DD

Ja, Mara, ha egyszer elköltözöl onnan, akkor kérlek, kérlek egy lakás tartozék feliratú vödröt hozz már el nekem!!! Imádom a házi bácsidat!!!
Krisi! Én azért kíváncsi lennék erre a Balázsra, úgyhogy úgy csináld a következő találkánkat, hogy ő épp elmenőben legyen, amikor mi érkezünk, hogy legalább megnézhessük Sandokant!

Jól éreztem magam, és hála az elfogyasztott két deci bornak (amitől egész jól becsíptem, igazán olcsó lány vagyok!) baromi hamar elaludtam. Otthon örömmel konstatáltam, hogy Viktor kiteregetett és bekészítette az éjszakai tápit Karesznek. Köszi!!!!

2 megjegyzés:

  1. köszönöm az estét, Mara, jó vendéglátó vagy!
    (mi meg Dórival roppant szórakoztató vendégek)
    Jó volt!

    VálaszTörlés
  2. Valóban remek vendégek vagytok Krisi és Dóri! Még tök jó lett volna, ha tudtok maradni, nagyon jól éreztem magam, végre ordítva röhöghettem, ahogy régen. Ha innét egyszer elköltözök, akkor majd veszek a bácsinak új vödröket meg kukákat és a lakás tartozékokat pedig viszem magammal szuvenírba, én is imádom őket. Akkor neked is juttatok majd lakás tartozékot, Dóri.

    VálaszTörlés