Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. április 7., kedd

Csalódtam

Neveket nem írok, egyrészt nincs is értelme, másrészt nem akarok senkit rossz hírbe hozni. Elég annyi, hogy tegnap majd 20 percet lógtam egy barátnőmmel a telefonon (ami rám nem jellemző) és csak sasoltam.
Két olyan ember hult előttem porba (csak képzeletben), akikre nagyon felnéztem. Komolyan nem értem, hogy mi van a világban... Milyen értékek szerint élnek az emberek? Hol van az erkölcs? Semmi sem szent? Komolyan ennyire naív vagyok?

Viktorral este kettesben elmentünk egy kicsit iszogatni, eszegetni. Addig Anna vigyázott a fiúkra. Dumáltunk arról, hogy vajon mi nagyon furák vagyunk-e ketten, vagy teljesen normálisnak tűnünk-e. Egyre inkább az az érzésem, hogy az, amit mi, amit a családunk képvisel és ahogy élünk, az manapság már nem normális, hanem inkább furcsa, talán baromi maradinak és konzervatívnak tekintendő. Ültünk és próbáltunk felsorolni legalább 5 olyan házaspárt, akik talán hasonló elvek szerint élnek. Nem volt könnyű!!!

5 megjegyzés:

  1. Dóra, szerintem ilyeneken kár elgondolkodnod, biztosíthatlak, hogy te vagy a normális:-D Jó látni, hogy vannak még ilyen családok is, ahol emberségre, erkölcsre nevelik a gyerekeket, s a valódi emberi értékeket tartjátok fő szempontnak. Kérdezed, hol az erkölcs manapság? Hát, én is ezt kérdezem nap mint nap, hova tűnt vajon? Valahova nagyon elbújt mostanában, mert sokszor már a médiában is csak nyomokban jelenik meg... Szerintem ne tántorítson el az elveidtől semmi, csak éljetek úgy, ahogy a szívetek diktálja. Sajnos, manapság azt nézik hülyének, akinek még vannak morális gátlásai. De ha az embert így nevelték a szülei is, akkor nem tud másképp élni s gondolkodni, s nem is kell:-D Azért vannak még sokan ilyenek, hidd el!

    VálaszTörlés
  2. azért nem csak a házas embereknek vannak erkölcsei.. Ez fontos!
    Ma este?
    krisi

    VálaszTörlés
  3. Évi! Köszi! Hát gondolom a suliban sok érdekes esettel, emberrel találkozol!

    Krisi! Egyetértek, de mi most kifejezetten házaspárokat kerestünk gyerekekkel. Na majd este mesélek! Ezt megéri meghallgatni...

    VálaszTörlés
  4. Tessék ilyenek maradni amilyenek vagytok! Ez a normáslis viselkedés és életvitel! Sajnos sehol nem mutatnak erről példát a gyerekeknek, mert a családok mind a médiát és piff-puff filmeket utánozva élnek!
    Irigyellek is a szép, rendezett életedért!

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Rég "beszéltünk!
    Rusovszky vagyok amúgy,és egy ideje én is hódolok a blogolásnak.
    Kilinkelhetlek?
    nézz meg minket,ha kíváncsi vagy esetleg.
    A srácok nagyok,és gyönyörűek!
    Negyedik? :)

    http://petrateszabi-csilla.blogspot.com/

    VálaszTörlés