Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. március 29., vasárnap

Úgy általában a hétvégéről

Hol is kezdjem. Először is ez a hét valami igazi ujjongással kezdődött. Sőt nem is a héten, hanem múlt hétvégén szombat este ültem hitetlenkedve a tv előtt, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott. Először azt hittem, hogy valami vicc, biztos, valami kabaré műsorra kapcsoltam, dehát a Hír Tv-t néztem, ott ritkán vannak ilyen jellegű műsorok (ha vannak egyáltalána). Szóval úgy éreztem, hogy a héten érdemes lesz néha-néha bekapcsolni a híreket este kilenckor, hátha hallok valami érdemlegeset. Őszintén szólva engem meglep, hogy annyi lehetősége lett volna lemondani és pont most tette meg, de megtette, sőt, már nem is pártelnök. (Van Isten!) És hogy micsoda miniszterelnök-jelölteket sorakoztattak fel a héten, az ember csak pislog:-DD Most épp Libás Gordonnál tartunk. No comment. Figyelek és remélem, hogy a helyzet eléggé szétzilálja az MSZP sorait annyira, hogy végre valahára legyenek előre hozott választások!!!

Hangulatom végre sokkal-sokkal jobb. Klaudia! Örök hála a Twilight második és harmadik részéért, így legalább nem agyaltam folyton a magam hülyeségein, hanem csak olvastam és olvastam és olvastam. Apránként "letisztultak" bennem a gondolatok a miértekről, a hogyanokról. Már nem érzem kényszeresen, hogy beszélgetnem kéne valakivel. Azért sajnálom, hogy a hétvégén apukámmal nem jött össze a dolog. De már nem is feszített az egész úgy, mint korábban.

Twilight. Az első rész csúcs volt. A második gyenge, nekem nagyon hiányzott Edward, hiába jöttek a vérfarkasok, valahogy nem tetszett. A fordítás pedig tragikus!!! Tényleg meg kell venni normális könyv alakban majd, mert néha azt sem tudtam, hogy miről szól a sztori. Mintha valaki a gugli fordítóprogramjába bepötyögte volna a könyvet aztán nyomott volna egy entert.
A harmadik rész szintén gyenge, kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki majd belőle film címen. Mondjuk azon már nem tudok elmenni, hogy Bella ennyire önfeláldozó legyen. Ennél az ember sokkal önzőbb, ez valahogy sokkal jobban zavart, mint az, hogy a két pasi között ingadozott. (bár annyira nem is ingadozott) Aztán mikor leraktam a harmadikat beleolvasgattam csak itt-ott a negyedikbe. Basszus! Hát ez elég meredek lesz. Komolyan azt hittem, hogy csak én tudok hülyeségeket összehordani mozizás címszó alatt, de azt hiszem S. M. is sokat mozizik, csak ő le is meri írni!!!:-DDDD Azért annak nagyon örülök, hogy hepiend lesz a vége...

Hétvégén Ajkán voltam a srácokkal. Viktornak kellett egy kis kikapcsolódás belőlünk. Egyre többet aludt, vagy csak nézett, vagy tv-zett. Szóval vettem egy nagy levegőt, felhívtam a szüleim, épp nem terveztek semmi extrát hétvégére. Bepakoltam a fiúkat és hazavezettem a kicsi kocsival. Ott volt keresztanyám is épp, jókat dumáltunk. A srácok aranyosak voltak, Karcsit leszámítva, aki még a wc-re is utánam jött, ha a látóköréből kikerültem, akkor rögtön bőgött. Hát ez néha fárasztott rendesen, dehát ez van. Óraátállítás kissé felborította a napirendünk, remélem a héten minden visszarázódik a rendes kerékvágásba. Na most már fáradt vagyok, megyek aludni.

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy tetszett a könyv! Én most épp a 3. részt olvasom újra. Érdekes, hogy most engem is zavar a gagyi fordítás. Amikor először olvastam olyan lázban voltam, nem is vettem észre :)

    Nem is tudtam, hogy ennyire érdekel a politika...

    VálaszTörlés
  2. Szeretnék én is így bízni abban, hogy az előrehozott választás után minden nagyon szép lesz. Sajnos már nem tudok. Akárki jön, nagyon nehéz időszak vár ránk.

    VálaszTörlés