Gyerkőceim életkora

2009. március 10., kedd

Kiraktam, szerettem...

Volt tervben, hogy írok több dologról. A nagyböjtről, kérdéseket arról, hogy milyen eséllyel kerülhet az ember a jobb oldalra a végítéletnél. Terveztem egy bejegyzést a gazdasági válságról és kishazánk dolgairól, hogy hogyan látom. Írni akartam egy idióta bejegyzést a vérfarkasokról és a vámpírokról. Szerettem volna pár sort hagyni arról, hogy milyen találónak találtam Orbán Viktor évértékelő beszédét. De nem teszem, mert most nem érzek hozzá semmi de semmi kedvet.
A blogom rózsaszín, ilyen is marad. A rosszkedvem az enyém, a gondjaim az enyémek. Azt megtartom magamnak és Viktornak.

Tehát inkább itt van egy kész kirakó. Az uramtól kaptam a névnapomra. Villámgyorsan kiraktam, kicsit a fiúk is segítettek. Élvezet volt rakni!

6 megjegyzés:

 1. Gyönyörű kép. Én még lehet ki is hímezném:)

  VálaszTörlés
 2. Jó lett a kép!
  Pedig a vérfarkasok érdekeltek volna! Az csak nem rosszkedvű téma már?

  VálaszTörlés
 3. Tetszik a kép! S még mindig csak csodálni tudom a kitartásodat! Azért érdekes témákat vetettél fel... Én is azt kérdezem, amit HubbubDóri is: s a vérfarkasok? :-DDD

  VálaszTörlés
 4. Azért ha van kedved írd csak meg azokat a bejegyzéseket.Nagyon szeretem olvasni az írásaid,s szerintem nagyon sok mindenben hasonlóan gondolkodunk.
  Itt is szeretném megköszönni a meghívást!

  VálaszTörlés
 5. :-) Hűű, nagyon tetszik a kép!!!!

  VálaszTörlés
 6. Delfike szívesen! Örülök, hogy megismerhetlek!!!

  Na talán a vérfarkasokat megírom ma este vagy délután. Egyébként mindegyik téma jókedvű lenne félig, csak az indíttatás nincs meg hozzájuk most bennem. Majd megjön!

  VálaszTörlés