Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. szeptember 26., péntek

Beépített szekrény

Elkészült Matyi szobájába az általunk tervezett beépített szekrény. Kicsi a lakás, így az ember kénytelen minden helyet kihasználni. Nem nagyon találtunk olyan szekrényt, ami megfelel annak a követelménynek, hogy legyen egyrészt mélysége, valamint játék és mindenféle kacat tárolására alkalmas fiókja. A tervezők csak abban gondolkodnak, hogy ruhásszekrény vagy játéktartó szekrény külön-külön. Így aztán maradt a beépítés. Szerintem klassz lett, a kék fogantyúk jól feldobják. Remélem Matykónak is tetszeni fog, bár az egész szekrényt nem bitorolhatja. A fenti részekbe én szeretnék pakolni ágyneműtől kezdve a társasokig, felesleges, de épp ki nem dobható dolgokig mindent. A lámpán még gondolkodom, mert eléggé idegen ettől a gyerekszobától, dehát a mi hálónk volt ez a szoba még pár napja. A falat Viktor és Péter festette, a dekorcsíkban már én is segédkeztem!

A bútort a házunkban lakó asztalos barátunk és munkatársa készítette. Este Viktor mehet egyet poharazni:) Én egy kis borítékot is adok a kezébe, mert csak a munkadíjat fizettem ki. Max. visszautasítják, de utólag nagyon sóhernek éreztem magam, hogy koppra kifizettem az árát és fel sem merült, hogy adjak plusszba... Most itt esz a fene a lakásban, mert én mindig azt gondolom, hogy a kért összegben bőven benne van a "mellékes" is... Na majd Viktor elsimítja az asszonyi hülyeségemet:) Ha nem fogadnak el semmit, akkor Tomi (a kisfiuk) kap tőlünk valami kis ajándékot.

4 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon tuti lett!!!! Csudajól kitaláltátok!!!

    VálaszTörlés
  2. Ötletes, nagyon jól kihasználjátok a helyet :)

    VálaszTörlés
  3. Ha kell elérhetőség, szívesen megadom. Zoli nem fogadta el a jattot, visszaadt és mondta, hogy neki az az elismerés, hogy ha vendégünk jön, és tetszik neki a bútor, amit készített, akkor őt ajánlom.

    VálaszTörlés