Gyerkőceim életkora

2008. szeptember 26., péntek

Beépített szekrény

Elkészült Matyi szobájába az általunk tervezett beépített szekrény. Kicsi a lakás, így az ember kénytelen minden helyet kihasználni. Nem nagyon találtunk olyan szekrényt, ami megfelel annak a követelménynek, hogy legyen egyrészt mélysége, valamint játék és mindenféle kacat tárolására alkalmas fiókja. A tervezők csak abban gondolkodnak, hogy ruhásszekrény vagy játéktartó szekrény külön-külön. Így aztán maradt a beépítés. Szerintem klassz lett, a kék fogantyúk jól feldobják. Remélem Matykónak is tetszeni fog, bár az egész szekrényt nem bitorolhatja. A fenti részekbe én szeretnék pakolni ágyneműtől kezdve a társasokig, felesleges, de épp ki nem dobható dolgokig mindent. A lámpán még gondolkodom, mert eléggé idegen ettől a gyerekszobától, dehát a mi hálónk volt ez a szoba még pár napja. A falat Viktor és Péter festette, a dekorcsíkban már én is segédkeztem!

A bútort a házunkban lakó asztalos barátunk és munkatársa készítette. Este Viktor mehet egyet poharazni:) Én egy kis borítékot is adok a kezébe, mert csak a munkadíjat fizettem ki. Max. visszautasítják, de utólag nagyon sóhernek éreztem magam, hogy koppra kifizettem az árát és fel sem merült, hogy adjak plusszba... Most itt esz a fene a lakásban, mert én mindig azt gondolom, hogy a kért összegben bőven benne van a "mellékes" is... Na majd Viktor elsimítja az asszonyi hülyeségemet:) Ha nem fogadnak el semmit, akkor Tomi (a kisfiuk) kap tőlünk valami kis ajándékot.

5 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon tuti lett!!!! Csudajól kitaláltátok!!!

    VálaszTörlés
  2. Ötletes, nagyon jól kihasználjátok a helyet :)

    VálaszTörlés
  3. Ha kell elérhetőség, szívesen megadom. Zoli nem fogadta el a jattot, visszaadt és mondta, hogy neki az az elismerés, hogy ha vendégünk jön, és tetszik neki a bútor, amit készített, akkor őt ajánlom.

    VálaszTörlés