Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. május 17., szombat

Pénteki jelentés (5)

Ismételten csak Matyi munkáját tudom megmutatni. A héten sajnos nem haladt vele túl jól, mivel többször volt, hogy délután inkább társasoztunk hímzés helyett, ami azért egy fiúnál elfogadható:) Na jó, ezen a héten az én tűm is járt, de titkosat hímeztem, majd ha már lehet, akkor felteszem ide. Jövő héten viszont újra pihentetem majd a kezem, bár már elég jó. Olvasni fogok, és ha addigra megérkeznek a rendeléseim a Tűvarázsból, akkor azokat fogom nézegetni, simogatni:-DDD Hogy miért rendeltem? Ha az ember lánya nem hímezhet, akkor vásárol. Apának persze bevallottam, de hála az égnek nem harapta le a fejem. Mondjuk árat nem mondtam;) De azt, hogy 50 % kedvezmény van a Tűvarázsban, az még szerinte is nagyon jó vásár. Szóval szép kis anyagokat rendeltünk Hubbubbal és ráadásként külön a nyáron induló kannás RR-hez a fonalakat, valamint egy kis tündérkés képhez is, amit már ezer éve nézegetek, hogy szeretném megcsinálni. Ez lenne az:Nem tudom, hogy mikor tudnék nekiállni, de most szívesen belekezdenék.

Ma barátnőmmel kávézni voltunk a Camponában. Naná, hogy benéztünk az Évába, de erős voltam és nem vettem semmit. Viszont láttam egy nagyon szép Mirabilia mintát. A Damaszkusz rózsái mellé már ez is felkerül a jövőbeli tervek közé.
Mirabilia: Lady of the Mist
Érdekes, de nekem nem tetszenek a Mirabiliából a sok-sok gyöngyösek, de amin nincs feltűnően sok, az nekem is bejön. Tetszenek a női alakok, olyan kecsesek. Na és a színek! Igazából mindig a színek miatt tetszik meg egy minta, és természetesen valamilyen alaknak kell lennie a képen. Múltkor néztem, hogy miket is hímeznék meg szívesen. Virág szinte alig van, az is inkább amolyan 4 évszakos növényes és asszem egy teáskészlet teszik még, ami igazából azért lenne jó, mert pont ilyen fehér alapon kék pettyes a fűszertartó készletem. Nézegettem ezt is persze a tűvarázsban, de aztán inkább leállítottam Hörcsögdórát:-D

4 megjegyzés:

  1. A lady of the mistet én is meg akarom egyszer hímezni ;) Kár, hogy csak ilyen kevés gyöngy van benne :-DDD

    VálaszTörlés
  2. Nekem pont elegendő lenne a gyöngyös rész benne.
    Most már annyira de annyira hímzenék egy nagyot. Valaminek úgy nekiállnék, vagy legalább valamit befejeznék. Már az sem izgatna, ha Mukosodnék.
    Asszem a legjobb az lenne, ha lenne plussz két kezem, amit néha felcsatolnék és csak a hímzéshez használnék. Király lenne. Asszem egy csomót haladnék;)
    Egyébként gondolkodom egy listán, hogy milyen sorrendben kéne haladnom, de asszem fél év múlva dobhatnám ki a kukába:-DDD

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Én is pont így rendeltem a Tűvarázsból. :-D
    Zengedeztem az akcióról, de nem mondtam mennyit kell majd fizetni... Bár fogalmam sincs róla mikor fogok hímezni, de jó tudni , hogy anyagom aaaaz van.
    A felcsatolható plusz 2 kéz nekem is jól jönne. Bár mostanában Síva istennő is szivesen lennék....

    VálaszTörlés
  4. Húú, Síva istennő itt is alkothatna. Tegnapelőtt gazdagabb lettem egy Burdával. Ezer anyagom van itthon, amit még régebben szintén igen jó leárazásokon vettem, mert nem tudtam élni nélkülük:) Most talán varrnom kéne, ha már a hímzést hanyagolni kell. Szóval ma gyorsan beugrunk a papírboltba zsírpapírért és lemérem a testem, mert már gőzöm sincs, hogy mekkora a méretem. Hátha képes lennék 36-os ruhát varrni a 40-es fenekemre:-DD
    Ügyesen egyedül intéztem a pénzrészét a rendelésnek. Szóval apa majd csak a végerredményt látja, vagy tapasztalja, hogy nem lehet kihúzni a hímzős fiókom!

    VálaszTörlés