Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. május 11., vasárnap

Rakodás, pakolás, cuccolás, keresés és még sorolhatnám...

A mai és a tegnapi napot Mariannéknál töltöttük (hubbubéknál). Próbáltunk segíteni több-kevesebb sikerrel. Első nap a srácok remekül hátráltattak minket, úgyhogy igazán nem ment szinte semmi, de azért próbálkoztunk. Minden félórában egy gyereknek gondja volt. Szóval vagy szoptattunk, vagy etettünk, vagy altattunk, vagy megcsodáltuk a favasutat, vagy pisilni és kakilni vittünk egy csemetét, vagy pletykálás közben megállt a kezünk. A fiúk (felnőtt korú férfiakat értem ezalatt) a régi lakás bútorait pakolták fel a teherautóra. Szóval sajna nem értek rá gyereksegget cipelni és ellátni a fiúkat csokival és üdítővel. Csak halkan jegyzem meg, ha összeeresztjük a Váczi és a Selmeci családot, akkor nagggggyon dúúúúrva a fiú-lány arány; 7:2. Még szerencse, hogy néha Iringó (Mariann húga) is erősítette a női létszámot jelenlétével. Ő ingázott a két lakás között, gondolom estére hasonlóan fáradt lehetett, mint a többiek. Egyébként ahhoz képest, hogy nem csináltunk túl sok látványos dolgot, estére nagyon elfáradtam. De valahogy kellemesen. Nem szeretek költözködni és jó érzés volt hazajönni a rendes, diszkréten koszos kis lakásunkba. (talán holnap takarítok én is) Ha most Mariann helyében lennék, asszem a hajam tépném, hogy semmi sincs meg, mindent keresni kell és nem lehet haladni a kölyköktől. Ja, azért ezt el kell mesélnem, hogy életemben nem láttam még ilyen feliratokat költözködős dobozokon, mint pl.: ősrégi szarok; sok kis szar, törik; anya vacakjai; anya kincsei. :-DDDD Örültem volna egy könyvek feliratnak, vagy valami olyannak, hogy nagyszobai cuccok, de sajna semmit nem találtunk. Ami könyves előkerült, azt nem volt érdemes kirakni. De azért jelentem, hogy vagy 6-7 nagy zsákot kipucoltunk és azért valami csak változott.

Megnéztük Péterék leendő lakását is Dunakeszin. Nagyon tetszett, de bitang kinn van a városból. Miért nem lehet valami hasonlót venni mondjuk a XI. kerben, vagy a XXII. kerben elfogadható áron? Tuti beugranánk mi is Viktorral egy ilyen lakástörlesztő részletbe. De sajna itt minden túl drága. Szerintem valami a Péterék lakásának megfelelő ikerház itt legalább 40-50 milla körül mozog. Ennyi pénzünk meg csak akkor lesz ha lopunkcsalunkhazudunk vagy esetleg nyerünk a lottón (nem lottózunk).
Viktorral egyébként a háztartási helyiséget és a két hatalmas gyerekszobát irigyeljük. Nameg a kertet. Megígértük, hogy időről-időre majd ellepjük őket, ha már beköltöztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése