Gyerkőceim életkora

2008. május 11., vasárnap

Rakodás, pakolás, cuccolás, keresés és még sorolhatnám...

A mai és a tegnapi napot Mariannéknál töltöttük (hubbubéknál). Próbáltunk segíteni több-kevesebb sikerrel. Első nap a srácok remekül hátráltattak minket, úgyhogy igazán nem ment szinte semmi, de azért próbálkoztunk. Minden félórában egy gyereknek gondja volt. Szóval vagy szoptattunk, vagy etettünk, vagy altattunk, vagy megcsodáltuk a favasutat, vagy pisilni és kakilni vittünk egy csemetét, vagy pletykálás közben megállt a kezünk. A fiúk (felnőtt korú férfiakat értem ezalatt) a régi lakás bútorait pakolták fel a teherautóra. Szóval sajna nem értek rá gyereksegget cipelni és ellátni a fiúkat csokival és üdítővel. Csak halkan jegyzem meg, ha összeeresztjük a Váczi és a Selmeci családot, akkor nagggggyon dúúúúrva a fiú-lány arány; 7:2. Még szerencse, hogy néha Iringó (Mariann húga) is erősítette a női létszámot jelenlétével. Ő ingázott a két lakás között, gondolom estére hasonlóan fáradt lehetett, mint a többiek. Egyébként ahhoz képest, hogy nem csináltunk túl sok látványos dolgot, estére nagyon elfáradtam. De valahogy kellemesen. Nem szeretek költözködni és jó érzés volt hazajönni a rendes, diszkréten koszos kis lakásunkba. (talán holnap takarítok én is) Ha most Mariann helyében lennék, asszem a hajam tépném, hogy semmi sincs meg, mindent keresni kell és nem lehet haladni a kölyköktől. Ja, azért ezt el kell mesélnem, hogy életemben nem láttam még ilyen feliratokat költözködős dobozokon, mint pl.: ősrégi szarok; sok kis szar, törik; anya vacakjai; anya kincsei. :-DDDD Örültem volna egy könyvek feliratnak, vagy valami olyannak, hogy nagyszobai cuccok, de sajna semmit nem találtunk. Ami könyves előkerült, azt nem volt érdemes kirakni. De azért jelentem, hogy vagy 6-7 nagy zsákot kipucoltunk és azért valami csak változott.

Megnéztük Péterék leendő lakását is Dunakeszin. Nagyon tetszett, de bitang kinn van a városból. Miért nem lehet valami hasonlót venni mondjuk a XI. kerben, vagy a XXII. kerben elfogadható áron? Tuti beugranánk mi is Viktorral egy ilyen lakástörlesztő részletbe. De sajna itt minden túl drága. Szerintem valami a Péterék lakásának megfelelő ikerház itt legalább 40-50 milla körül mozog. Ennyi pénzünk meg csak akkor lesz ha lopunkcsalunkhazudunk vagy esetleg nyerünk a lottón (nem lottózunk).
Viktorral egyébként a háztartási helyiséget és a két hatalmas gyerekszobát irigyeljük. Nameg a kertet. Megígértük, hogy időről-időre majd ellepjük őket, ha már beköltöztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése