Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. május 25., vasárnap

MUK

Sokat gondolkodtam azon, hogy ez az év asszem nálam a MUK éve lesz. Reálisan felmérve nem fogok olyan ütemben haladni semmi hímzéssel, hogy érdemes legyen végig nyomnom egy mintát. Aki tud hibátlanul működő eladó bal kart, kérem jelezze!!!
Jobb lenne inkább több kicsit csinálni. Így is folyton az az érzésem, hogy semmivel sem haladok, semmi újat nem alkotok, csak végeláthatatlanul böködöm a tűmet a hatalmas mintákba, amik színesek és imádom őket, de rengeteg időt vesz igénybe egy-egy darab, amíg végre meghímzem. A Helene Tran képet vagy háromnegyed évig csináltam, ha összeadom a jelentett péntekeket.
2007 októberétől egészen márciusig csak azt öltögettem. Jó, közben megszületett Karcsi, úgyogy volt kihagyás, de hát akkoris túl hosszú az idő. Közben pedig járok pár blogon, ahol hatalmas képeket mások laza két-három hét alatt megcsinálnak. Vajon rossz a technikám? Nem tudom.
Nade jöjjenek a mintácskák, amiket nézegettem és akár kedvem is lenne őket megcsinálni. Remélem úgy leszek velük, mint ahogy a mondás tartja: Evés közben jön meg az étvágy. Még nem döntöttem el, hogy melyik legyen...

14 megjegyzés:

  1. Én is baromi lassan hímzek, ha vigasztal. Munka, háztartás meg két gyerek mellett baromi kevs időm/energiám van tűt fogni a kezembe. Dehát nem lóverseny, nem máshoz kell viszonyítani. Neked is ott a 3 fiú, férj, háztartás, persze, hogy (sajnos) a hímzés az utolsó. Lényeg, hogy ez egy hobbi, nem hajt a tatár, hímezz amikor kedved van és azt amihez kedved van. Mi van a 1 év alatt készülsz el egy képpel? Nagy kaland! Addig is jól érezted magad!
    Persze néha kell valami látványos, ezek a kis minták nagyon klasszak. Az a kis szütyő pl baromira megfogott!

    VálaszTörlés
  2. Egyike vagyok a "legszélhámosabb MUK-osoknak", ezért merek belevauzni a témába.
    Nem véletlenül készítem ezeket a kisebb képeket mostanában. Egyrészt nem igazán van idegzetem hónapokig bökni valamit, egy munka nálam amúgy is kizárt, párhuzamosan csinálok inkább kettőt hármat. Másrészt a pikk-pakk sikerélmény érzése sem elhanyagolható. ;-)
    Jaaaa és nálam is van két gyermek + egy ház ura.
    Ha sikerül a bal kezet megvásárolnod akkor szólj, megvenném a jobbat. Lehet, hogy árengedményt is kapnánk kettő vásárlása esetén. ;-D

    VálaszTörlés
  3. Régebben el sem tudtam képzelni, hogy egynél több munkám fusson egyszerre. Aztán belejöttem;) Általános, hogy laza 1 év alatt készül el egy nagyobb képem, mert hamar megunom, ha nem halad. Olyankor félrerakom és jöhetne valami pikk-pakk sikerélmény.
    Szóval éljenek a kisminták! Asszem a kávés I.V. szivecske, vagy a Sweet Home B.C. kép lesz a befutó. Vagy egyszerre mindkettő:-D Már csak be kéne szereznem Hubbubtól hozzá az anyagimat. Még a végén kénytelen leszek meglátogatni!!!
    Ági! Szütyő mintát küldjem?
    Bogi! Teljes kar kéne, vagy kézfej is elegendő csuklóból?

    VálaszTörlés
  4. Jöhet a szütyő mintája! Köszönöm!!!!!!!!!
    Éljen a MUK!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Blogok böngészése közben tévedtem ide. Sajnos nagy képre nekem sincs időm. A kávés szívet viszont pont most fejeztem be. Nagyon szerettem hímezni. Haladós és látványos minta. A B.C mintáid is nagyon tetszenek, szívesen kihímezném bármelyiket. De sajna nincs ilyen mintám. :(

    VálaszTörlés
  6. Szia! Örülök, hogy bekukucskáltál hozzám!
    Ha írsz e-mail címet, akkor a mintákat küldöm. Nekem is csak pár darab van belőle.

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Köszi szépen előre is!
    A címem: krisztihorvath@gmail.com
    Kriszti

    VálaszTörlés
  8. HA találsz valami jó kis bal kéz lelőhelyet gondolj rám is!!! Nekem már egy komplett balos kellene..:-(
    Lehet, hogy a cserével jobban járnék mint a 2x-i műtéttel.Viszont ha belegondolok, lehet hogy mindhjárt párba kellene. A jobb kezemre is be vannak igérve a műtétek. Előbb-utóbbra.
    Én sem haladok semmivel mostanában. Igaz 8-10 készülgető műnél nincs is soha kevesebbem egyszerre. :-D Az utolsó MUK darabomba tegnap este kezdtem bele. Nem az a lényeg mennyi idő alatt fejezed be. Hanem , hogy kikapcsol, örömet okoz amíg csinálgatod.
    Nagyon klassz a csokis és a kávés szivecske, + a szütyő is!
    További jó Mukkolást! :-)

    VálaszTörlés
  9. Draconiss! Sikíts, ha kell a minta újabb mukláshoz!

    VálaszTörlés
  10. Hello itt egy másik mukkos -:DDD
    Ne aggodj mostanában nekem sem lesz annyi iudőm mint eddig , se gépezni sem netezni .., se himezni .
    Amugy én meg jól müködő lábakat keresek rögtön 3 párat :-)

    VálaszTörlés
  11. Kata! Rögtön cserelábakra is gyúrsz, vagy felcsapsz póknak?
    Hát igen, asszem a főmukok népes táborát gazdagítod:-DDDD

    VálaszTörlés
  12. SIKÍTOTTAM!!!!!! :-)
    Köszönöm! :-)

    VálaszTörlés
  13. Hát hárman vagyunk nem ??? Sajna , h mindhárman alig tudunk menni :-((( Tehát nem csereláb kell , hanem elosztanám .... Hűűű dejó lenne ... Amugy meg mukk-mukk ...mukklom :-DDDD

    VálaszTörlés