Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. augusztus 11., hétfő

A vidámparkban

Még mindig pótlok, de olyan jópofa képek lettek, hogy ezt kár lenne kihagyni.

Vasárnap elmentünk a srácokkal a vidámparkban. Egészen az indulásig titokban tartottuk, különben halálra nyúztak volna minket azzal, hogy mikor indulunk már. Hívtuk a Váczi családot is, Mariann benne is lett volna, de Péter végül leszavazta, mert Kolos hátha semmire nem ül fel és akkor tök fölöslegesen dobnak ki egy csomó pénzt az ablakon. A vidámparkban ugyanis a bejáratnál kell leszurkolni egy csomó pénzt, aztán bemész és amira sorbaállsz, arra fel is ülhetsz. Hát mit mondjak, kicsit engem is mellbevágott a 10700 Ft, amit elkértek a bejáratnál, de Viktor fapofával fizetett. Mögöttünk egy család inkább lemondott a szórakozásról. Aztán benn hatalmas tömeg fogadott minket. Hosszú percekig álltunk sorba eleinte, aztán valamikor délután 5 körül kezdett fogyatkozni a tömeg, végül már szinte bármire azonnal fel lehetett ülni. A fiaim nem voltak végig jó passzban. Valamire felültek, már azon a játékon azt nézték, hogy mire lehetne inkább legközelebb. Sosem a pillanatnak éltek, hanem előre néztek és hát ez nem túl stratégia egy vidámparkban... Volt egy kis vergődés is, akkor én majdnem hazamentem, de végül maradtunk és egy csomó helyre felültek még a gyerekrészen. Nagyrészt azt csinálták, hogy mentek egy kört az egyik autóval, utána átszálltak ugyanazon a körhintán a buszra, majd a terepjáróra. Miki egyszer megjátszotta, hogy már csengettek, hogy indul a menet, mikor kiszállt a helikopterből. Ráadásul én észre sm vettem, csak a csaj, aki a gépet irányította. Kicibáltam Mikit, jól leszidtam, kiderült, hogy csak át akart szállni a mosolygós nínós autóba.

A vidámparkabn találkoztunk Ákossal és barátnőjével, Annával. Illetve Ákossal és feleségével Annával. (Mara, ez az az Ákos, akiről beszéltem) Fura, hogy nem is tudtuk, hogy összeházasodtak. Még egy értesítőt vagy lapot sem küldtek, holott Ákos a miénken ott táncolt. Na mindegy. Jön náluk a baba, december végére van kiírva Anna. Nekem csak az tűnt fel, hogy rém szarul néz ki. Mindig vékony volt, de most extrán le volt fogyva, de hasa mégis volt. Naná, hisz már a 20 hét környékén jár. Ehhez képest felült egy pár olyan cuccra, amire én terhesen kizárt, hogy felültem volna... Viszont így, hogy találkoztunk velük, Viktorral mi is felültünk egy felnőtt vasútra, név szerint a Family járatra. Tök jó volt sikítozni és száguldani, de hát nekünk e volt a 4000 Ft-os menet, amit a belépőnk tartalmazott:)

Jó volt, valamikor egy hétköznap meg kéne majd ismételni. Akkor talán nem lesznek olyan sokan.

4 megjegyzés:

  1. Észrevettem, hogy inkább azokhoz a bejegyzésekhez írnak megjegyzést az emberek, amik hímzős témáról szólnak. Pedig én sokkal jobban örülök, hogy ezek a családi események meg vannak örökítve. :)

    Én is arra szavazok, hogy legközalabb hétköznap kellene menni, akkor olcsóbb a jegy meg kevesebben is vannak. Viszont az ilyen móka egy szabadnapba kerül. :) Én azt mondotm, kb 3 év múlva lesz jó menni a vidámparkba, akkor már Karcsi is élvezni tudja, a nagyfiúkat meg jobban el lehet ereszteni.

    Nem minden van ám ingyen a vidámparkban a magas belépőjegy ár ellenére. Az egy dolog, hogy a Go Kart-ra például kell fizetni, de hogy a WC használatért is kérnek pénzt, az nálam kiverte a biztosítékot!

    Nekem a tűzoltós játék tetszett legjobban, amivel kis tűzoltó autó létrájáról lehet igazi slaggal, vízzel oltani a (nem igazi) tüzet, meg a célbalövés.

    VálaszTörlés
  2. Dóra, nálatok szerencsések a fiúk, mert nem szóltatok nekik róla, mégis eljutottak a vidámparkba. Nekünk folyton csak ígérgették a szüleim, de sosem jutottunk el a vidámparkba, igaz ahhoz autózni kellett volna 220 kilométert, de megígérték. Ezt soha nem fogom nekik elfelejteni, mert minden évben vártuk az öcsémmel gyereknapkor, hogy hátha végre megyünk a vidámparkba... Valamikor egyszer iskolai kirándulás keretében voltam ugyan, de az nem ugyanaz.

    Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és jó tudni, hogy azért a felnőttek számára is tartogat érdekességeket a vidámpark. :-)

    VálaszTörlés
  3. Anita!

    Nekünk is egy csomót ígérték a szüleim, aztán csak a pécsi vidámparkban voltunk. De a vidámparkon kívül egy csomó más dolog is csak ígéret maradt. Bár én jópár dolgot kizsaroltam azért;)
    A budapestire én is osztálykirándulás alkalmával jutottam el.
    Majd te is iparkodni fogsz a srácaidnál, meglásd!

    VálaszTörlés