Gyerkőceim életkora

2008. augusztus 22., péntek

Pénteki jelentés (13)

Kicsit elbizonytalanodtam, hogy milyen nap is van ma, hiszen a kistopicon minden pénteken jelentjük a heti termést. Ma én voltam az első délután fél hatos jelentésemmel. Na de aztán csak meggyőztem magam, hogy péntek van.

Hát én továbbra is a MUK jegyében alkotok;) Eddig élvezem. Viszont a jövő héten csak be szeretnék pár dolgot fejezni is, úgyhogy újabba ígérem, hogy nem kezdek...

Ma délután hatalmasat aludtam, de már nagyon kellett, mert kishúgom folttakaróját zöngetem a varrógépen esténként, jó lenne nem mindig kókadó fejjel alkotni. Csak a teljesen kész takaróról fotózok majd, de addigis itt van egy az indulás előttről. Végülis ilyen anyagokat szereztem be hozzá, nem minddel vagyok elégedett, de már lassan kezdett körmömre égni a dolog. A kész 12. blokk képével még adós vagyok, íme, itt is van:

Elkezdtem a Maria van Scharrenburg babaköszöntőt is. Eddig a fiókomban lapult. Először Miki fiamnak szerettem volna készíteni, de neki találtam egy másikat, ami jobban passzol a gyerekhez is meg az ízlésemhez is. De ez továbbra is a kedvencek között van. Na majd meglátom melyik baba vagy gyerek kapja. Jelölt van rá bőven.

Kicsit haladtam a BC Autumn Row-val is. Majdnem befejeztem, kicsin múlott;) De aztán mégis meguntam. Olyan szimpla. Talán ha a betűket más színnel csináltam volna, biztos jobban tetszene, de ez az enyhén fakó barna valahogy nem jön be. Asszem ha ez meglesz, akkor kicsit hanyagolom a "letisztult mintákat", bár ki tudja. Inkább nem ígérek semmit. Soha ne mondd, hogy soha!!!

A tegnapi elmélkedős hangulatom elmúlott. Nem lesz folytatás:) Inkább csak rendet kellett raknom a fejemben. Végülis a 6-ai hétvégén kell megváltanunk a világot. Majd csak összejön;)3 megjegyzés:

 1. Valamiért jobbra csúsznak a képeim. Nincs kedvem tovább ökörködni velük, maradnak így...

  VálaszTörlés
 2. Meg a szöveg is elcsúszott, de azért érhető. :)
  Misi ajándéka nagyon tuti lesz!!!

  VálaszTörlés
 3. Na most már oké, az uram megjavította:)

  VálaszTörlés