Gyerkőceim életkora

2008. augusztus 5., kedd

Misit meggyurmáztam végre!!!

Vasárnap voltunk otthon Ajkán. Mindenképp be akartunk ugrani a szüleimhez, mert egyrészt 4-én ünnepelték a 35. házassági évfordulójukat. Aztán 7-én jön a bátyám 34. szülinapja. 29-én múlt az enyém , amire készültek mindenféle jókkal a szüleim és a húgomék, nameg a lényeg, Misi, aki már otthon van és meg lehetett két kézzel gyurmázni.

A fiúk nagyon várták, hogy Misit lássák, mert hiába mentünk be a múltkor Veszprémbe, csak Viktor és én nézhettük meg az ablak mögött, mert még az intenzíven volt a baba. Matyi nagyon el is kenődött akkor, ehhez képest most nem sokat foglalkozott az unokatesóval.Milyen Misi? Olyan inci-finci, hogy az csak na. Sokkal nagyobbnak képzeltem. Karesz olyan nagy lakli kölyök már mellette. Naná, hogy meggyurmáztam Miskát, fura volt, hogy csak úgy nyeklik jobbra-balra a feje, semmi tartása nincs, olyan kis vékony combjai vannak stb. Közösen megállapítottuk, hogy a haja a feje tetején olyan, mint egy bolyhosodó pamut póló. Komolyan. Talán a képeken látszik is. Tök fura. Hátul meg amolyan Einsteines hatású a frizkója, szóval csudapofa egy kiskölyök. Egyébként 3150 gr és 53 cm volt az induló mérete. Húgom szerint most már a 3500 körüli súlyt döntögeti. Szépen szopik és úgy tűnik, minden rendben lesz vele... Húgom még nagyon kezdő anyuka, néha van, hogy a kertesházból nem jut ki a gyerekkel a friss levegőre. Hajrá Tusi! Bele fogsz jönni!!!

Egyébként amint meggyurmáztam Misit, rögtön elindult a hangya, hogy jaj de szeretnék még egy ilyen kis védtelen babát, akit gondozni, ápolni, szeretni, szoptatgatni kell... De most már arra is nagyon várom, hogy úgy menjek ki a srácaimmal az utcára, hogy nem kell egy babakocsit sem vinnem, csak két bringát plussz egy kismotort.

Itt van pár kép Misiről, nameg egy szinkronbőgés a srácainkról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése