Gyerkőceim életkora

2008. augusztus 4., hétfő

Mirabilia SAL

Már régóta terveztük Mariannal, hogy Mirabilia nőciket hímeznénk, akár magunkban, akár SAL-ban. Bár bennem felvetődött az RR lehetősége is, mostanában olyan sok rossz dolgot olvastam az RR-ekről, hogy inkább elvetettük az ötletet. Hétvégén Hubbub-Mariann-Dóra meghirdette a SAL-t, részletek itt olvashatóak.
Mariann szerencsére vállalta a szervezéssel kapcsolatos részt. Én ebben gyenge vagyok, meg ha rámjön az ötperc, akkor mindent hagyok a fenébe;)

Csak azért írom nálam is a hirdetést, hátha van olyan emberke, aki csak hozzám téved, érdekelné a dolog és egyébként lemaradt volna róla, ha itt nem látja. Bár nem hiszem, hogy van ilyen emberke;)

Szóval sok szeretettel várunk midnenkit, akinek bizsereg az ujja, ha Mirabilia mintákat lát!

4 megjegyzés:

 1. Nagyon helyes, sok szeretettel várunk! Azért remélem, hogy az ujjad nem úgy bizsereg!!!

  VálaszTörlés
 2. Szia Dóra!
  Amióta olvastam ezt a bejegyzést, azóta izgatja a fantáziám. Most bátoríts vagy beszélj le arról, hogy én is csatlakozzam! Sokat nem tudok a SAL-ról és van még pár laikus kérdésem, nemsoká írok e-mail ezügyben.
  Csédóra

  VálaszTörlés
 3. Várom a mail-t. Csodaszépek ezek a nénik, én csak bátorítani tudlak. Ha az x-készítést már elsajátítottad, akkor menni fog. Sok-sok szép fonalat kell beletenni és gyöngyöket.

  VálaszTörlés