Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. augusztus 4., hétfő

Mirabilia SAL

Már régóta terveztük Mariannal, hogy Mirabilia nőciket hímeznénk, akár magunkban, akár SAL-ban. Bár bennem felvetődött az RR lehetősége is, mostanában olyan sok rossz dolgot olvastam az RR-ekről, hogy inkább elvetettük az ötletet. Hétvégén Hubbub-Mariann-Dóra meghirdette a SAL-t, részletek itt olvashatóak.
Mariann szerencsére vállalta a szervezéssel kapcsolatos részt. Én ebben gyenge vagyok, meg ha rámjön az ötperc, akkor mindent hagyok a fenébe;)

Csak azért írom nálam is a hirdetést, hátha van olyan emberke, aki csak hozzám téved, érdekelné a dolog és egyébként lemaradt volna róla, ha itt nem látja. Bár nem hiszem, hogy van ilyen emberke;)

Szóval sok szeretettel várunk midnenkit, akinek bizsereg az ujja, ha Mirabilia mintákat lát!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon helyes, sok szeretettel várunk! Azért remélem, hogy az ujjad nem úgy bizsereg!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia Dóra!
    Amióta olvastam ezt a bejegyzést, azóta izgatja a fantáziám. Most bátoríts vagy beszélj le arról, hogy én is csatlakozzam! Sokat nem tudok a SAL-ról és van még pár laikus kérdésem, nemsoká írok e-mail ezügyben.
    Csédóra

    VálaszTörlés
  3. Várom a mail-t. Csodaszépek ezek a nénik, én csak bátorítani tudlak. Ha az x-készítést már elsajátítottad, akkor menni fog. Sok-sok szép fonalat kell beletenni és gyöngyöket.

    VálaszTörlés