Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. augusztus 4., hétfő

Baji bambuló

A hétvégét Dokinál és Ivettnél tötöttük Bajon, Tata mellett egy kis faluban. Doki szüleinek házát leptük el családilag, jöttek még barátok szólóban és párosan. Az összlétszám 14 fő volt, de a ház olyan hatalmas volt, hogy simán elfértünk. A srácok remekül érezték magukat, Viktorral mi is kicsit lazultunk, mert a sok felnőttre jobban eloszlott a kölyökfelügyelet. Nameg ha már annyi szabad női kéz van, akkor a fiaim hála az égnek nem mindenképp az enyémet akarják szorongatni. Sajnálom, hogy a hajnalig tartó mulatságokról lemaradtam, de ha nem fekszem le időben, akkor másnap rosszkedvű és ingerült vagyok a srácaimmal. Inkább az ágyat választottam.

Napközben, máramennyire 14 embert össze lehet terelgetni, általában együtt voltunk. Szombaton fürödtünk egy nagyot a tatai Öreg-tóban. Hihetetlen klassz volt. A víz tiszta, langyos, Karcsit alig tudtuk kivinni. Ha kivettem az úszógumijából, akkor rögtön bőgött. Így aztán ő is benn fürdőzött elég sokat. Aztán meg kábultan aludt az árnyékban.
A fiúk Ivett nagyfiával, Ricsivel nyomultak. Miki nagyon élvezte, hogy ő is a "nagyokkal" lehet. Együtt aludtak a gyerekszobában, mint egy táborban. Ilyenkor utálom, hogy folyton elfelejtek kattingatni a géppel. Talán 10 fotót, ha csináltam. Pár jobban sikerült itt is van belőle.
Volt lángosozás, kávézás, közös főzőcskézés, társasozás, iszogatás. Viktor egész jól pókerezett!

Köszönjük a meghívást, szép volt, jó volt, rövid volt. Jövőre is lesz ilyen bambulás?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése