Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. augusztus 7., csütörtök

Miki és Karesz

Két napja próbálom ezt a két rövid videót feltölteni a fiúkról. Az elsőn Karesz van, amint épp vergődik. Mindössze sajnos ilyeneket csinál, úgyhogy nagyon megérett az idő a gyógytornászra. Ivett barátnőm szerzett nekem telefonszámokat, de miután az elsővel beszéltem, sajna mondta, hogy XI. kerbe nem jönnek át, akik másik kerbe vannak beosztva, de ha végképp nem találok felénk senkit, akkor jelezzek vissza neki, majd megbeszéljük. XI. keres Dévényesek meg szabin vannak. Ezt még csak ma tudtam meg, mert végre sokára felvette az egyik a telefonját...

A második videón Miki énekel. Haláli, remélem érthető. Ha valaki feilsmeri a nótát, az jelezze! Asszem jövőre mindenképp megmutatom a logopédusnak az oviban középsőmet.

Ja, és ma az uram jelezte, hogy ő volt a blogom 700 látogatója!!! Nem gondoltam volna, hogy ennyien kíváncsiak ránk, köszönöm és nagyon örülök neki. Még csak 1 hete tettem fel a számlálómat és pörög, mint az állat:)

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon édes fiaid vannak! :) Miki haláli ahogy énekel! :) A szövegét csak részben értettem ("a violát akkor szedik"), sajnos a dalt nem ismerem. :(
    Dévényes gyógytornászt tudok a Camponához közel, ill. a Kékgolyó utcában. Kell valamelyik elérhetősége?
    Csé

    VálaszTörlés
  2. Campona közeli jól jönne, mert tényleg mindenki szabin van itt. Jó lenne, ha Kareszt jövő héten valakinek meg tudnám mutatni. Írj privit! Köszi!

    VálaszTörlés
  3. Miki éneke nekem annyira tetszik, hogy a munkahelyről naponta többször meghallgatom (megnézem).

    VálaszTörlés