Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. augusztus 12., kedd

Hörcsögszindróma

Amióta csak felvetődött bennünk a Mirabilia SAL ötlete, tudtam, hogy még a nyáron rendelünk az 123Stitch-ről Mariannal. Nagyjából évente egyszer mindenképp rendelünk, mert kijön valami olyan csoda, ami nélkül nem lehet tovább élni, vagy amira égetően szüksége van a fiókomnak. Ezer példát tudnék erre mondani. Amikor először bekukkantottam a boltba, akkor még jól lenn volt a dollár, így rögtön egy csomó dolgot kinéztem magamnak. Aztán egyre jobb (nekem rosszabb) a dollár árfolyama, így a megrendelhető dolgok listája is megcsappant...

Aztán sajnos kiderült, hogy a kilencedik nőcin ezer treasure van, ami kimaradt a listából. Így jár, aki elfelejti átküldeni a kész mintát:( Szóval ez az én saram csajok... Filóztam ezerrel aztán, hogy 8 nő, vagy 9 nő?Nekem a 8 csak a szimmetria miatt tetszik. Az Enchanted Mermaid meg oylan szép, hogy egyszerűen kár lenne kihagyni. Úgyhogy legyen a kilences verzió, a listácskám tovább fogyott. Most jönne jól a szülinapi ajándék, amivel apósom szokott megdobni. Mindig pénzt kapok tőle, idén ebbe akartam befektetni. Azért a MillHill Cappuccinos készletről nem mondtam le. Megrendeltem, baromira tetszik, sőt Viktornak is bejött.
Viszont nem rendeltem meg a MillHill Latte készletet.
Nem rendeltem meg a Mirabilia D betűjét a hozzávaló CCT fonalakkal, 2 kreinikkel és 1 csomag gyönggyel. Megjegyzem, miért kell ilyen cérnákhoz kitalálni? Ha az ember nem ezeket gyűjti, vagy különösebben nem érdeklik az ilyen jellegű cérnák, akkor egy cuccot kivarr, aztán a maradékokat kenheti a hajára. Én nem vagyok egy "letisztult" minta fun, szóval nem bukom a kézzel festett fonalakra. Sőt, a DMC fonalkészletem sem teljes. Vagy 70 db-ot kell beszereznem a Mirabilia SAL-hoz is, nem is beszélve a Kreinikekről, amikből még sosem vettem egyet sem. Persze valahol el kell kezdeni.

Nem rendeltem meg a Waiting for Ships kivarrásához a szükséges kreiniket és gyöngyöt.
Nem rendeltem meg a The South Sea kivarrásához a szükséges kreiniket és gyöngyöt.
Viszont ha megjön a rendelésünk, akkor egy csomó DMC fonalam lesz, sok-sok gyöngyöm, sok-sok kreinik cérnácskám és egy csudajó készletem, nameg a gyöngyök felvarrásához láthatatlan cérnám. A Mirabilia SAL-t nagyon-nagyon várom, a két nőcit meg elkezdem, a TSS-t tuti, aztán mira újra rendelünk, kiderül, hogy megint csak a hörcsögszindrómám működött ezerrel, vagy jogos volt a rendelni vágyás. Szerintem az utóbbi kizárt:-DD Érzem, hogy mire jövőre rendelünk, sem a TSS, sem a WFS nem lesz elkezdve sem.

Na ha ezt bírta valaki követni, annak minden elismerésem. Én már túl sokat filóztam a dolgon, ezért kellett leírnom, nameg többek között azért, hátha a nap folyamán, egyik lelkes olvasóm megszán...

11 megjegyzés:

  1. Hát igen, én is belelkesültem, hogy majd én is kérek még valamit, ha már úgyis te állod :-DDDD az enyémet is ;)
    Dehát igen, baromi sok lett a gyöngy és treasure a "nyavalyás" 9. nőci miatt. De én meg a 3x3-ast akarom himezni, hogy legalább anyag ne kelljen ;)

    De szépekre vágysz, kár, hogy nem fér bele a kasszádba :(

    VálaszTörlés
  2. Még ha a nőciket most ki is hagyom, a legközelebbi rendelésben szívesen beszállnék. Addig írok listát, hogy mi az, ami nélkülözhetetlen a további létemhez. :))

    A D betű meg a latte nekem is nagyon megtetszett, talán még jobban, mint az A. Ami most kimaradt, majd eljut hozzád valahogyan, mint hozzám a Tizedik felismerés Soleil-Évin keresztül. :-)))

    VálaszTörlés
  3. Hú, mennyi-mennyi szépség! S mennyi szépség marad most ki. De meglátod, ahogy Anita írja, előbb-utóbb meglesznek majd azok is:-) Én még sose gyöngyöztem - igaz, elkezdtem egy álomfogót, már jó régen, abban majd gyöngyök is lesznek. Első lépésnek nekem az is elég, egyelőre noname gyöngyökkel, de erre jók lesznek.
    Most jut eszembe, Dóri, elkezdtem olvasni a Wolfe-könyvet, Én. Charlotte Simmons. Kiváncsivá tettél azzal, hogy neked nem tetszett:-) Elég jól haladok vele, bár a lánnyal én sem tudok azonosulni:-)

    VálaszTörlés
  4. A gyöngyözést én is nagyon várom. Egyáltalán azt, hogy a SAL elinduljon. Az anyagán még filózom... Talán Zsuzsa anyagaiból kéne valamit választani, vagy nemistudom.

    Azért hála az égnek annyira nem törtem le, el vagyok látva hímeznivalóval. Csak a hörscögfiók mindig többet akar:-DD Anita, a következő rendelésnél, akkor jelezd a kívánságlistád.

    VálaszTörlés
  5. Évi, kíváncsi leszek, hogy mi lesz a véleményed a könyvről. Én még mindig nem fejeztem be, már nem is fogom... Most épp nemolvasós periódusban vagyok. Folyton fáradtnak érzem magam, alszom.

    VálaszTörlés
  6. Ez egy próba, hogy megy-e nekem az üzengetés

    VálaszTörlés
  7. Szuper, rájöttem végre, hogy kell hozzászólást írni. Fejlődöm.
    Egy barátosném kapott egy díjat a blogjára (papasmamas nolblog), kérte, jelöljünk valakit. Akartalak, mire látom, hogy te már birtokában vagy ennek. Gratulálok!!!
    Szörnyű volt Tudi szülésének története, írj már, hogy van a baba, szegényeket úgy sajnáltam! Tusi jobban van?
    Ja és Marának is üzenem, jövő hét végén hazajövök egy londoni útról és jó lenne találkozni!!!
    krisi

    VálaszTörlés
  8. Dóri, Krisi,

    Ha van konkrét randevú időpont, szóljatok. puszi

    VálaszTörlés
  9. Dóra, nem volna kedvetek lejönni valamikor Kmétre? Zsuzsához is elmehetnénk vásárolni... hm???

    VálaszTörlés