Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. július 14., kedd

Vasárnap délután Mariannéknál

Rég nem találkoztunk a Váczi családdal. Szóval ideje volt összehozni egy gyerekezős, beszélgetős délutánt. Karcsit aránylag korán leraktam aludni, hogy majd időben indulhassunk, de persze csak nyomta-nyomta a szunyát, így végül megébresztettem és indultunk Dunakeszire. Mariannék készültek, már előre be volt pácolva a husi, Péter is lepácolta a hintát, mert elvileg arra készültek a fiúk, hogy felállítják az udvaron. Asszem úgy általában azt lehet elmondani nagy segítségünkről, hogy én néztem Mariannt, ahogy húst süt,Viktor meg nézte Pétert, ahogy a hintát csinálja:-DD Két kisebbik fiam elég nehezen mondott le arról, hogy az akus kisautó a ketben nem műxik. Egy ideig hülyítettem Mikit, hogy dobjon bele egy százast, de sajna ő nem vette poénra. Karesz együtt kisautózott végül Kolossal a ház előtt, Botond folyamatosan pancsolt, asszem kb. háromszor öltöztette át Mariann száraz ruhába. Matyi eláztatta enyhén a ház melletti részt a slaggal, Miki meg hol focizott, hol vergődött. Közösen asszem nem sokat játszottak a sárcok, de úgy általában annyira nem is szoktak;)
Botond nagyon megnőtt és igen kiszőkült, estére még a hangja is megjött. Egyébként állati nyugis kissrác, Karesz hozzá képest sajtkukac. Érdekes volt két lábon járkálva látni, legutóbb még rugózott a rácsnál és a fal mellett araszolt, mikor láttam. Kolos baromi sokat beszélt és rengeteget kérdezgetett. Próbáltam megfelelni a kérdésekre, nem mindegyikkel boldogultam:-DD
A kaja finom volt nagyon a koktél is jól esett. Karesz meg is kóstolta. A fiúk irtó fáradtak voltak, mire este hazaértünk. Másnap reggelig csönd volt a gyerekszobában.
Kis lelkiismeretfurdalásom azért volt, hogy baromi nagy káoszt hagytunk magunk után, kellett volna egy kicsit segítenem...
Megnéztem Mariann hímzéseit, így még nehezebb kibírnom, hogy még nem hímezhetek. De a mama megígértette velem, hogy még egy kicsit ne;) Úgyhogy így lecsúsztam a gyergyói mintákról is, pedig itt ül mellettem az asztalon a kiválasztott mintácska. Így jártam!

2 megjegyzés:

  1. Hozzánk mikor jöttök ramazurit csapni?
    Koktélban nem vagyok jó,és nem garantálom,hogy játszanak együtt a srácok..bár hátha!Van két totál egyidős.
    Áll még a meghívás!
    Most elutazunk nyaralászni,de július vége,vagy augusztus eleje jó lenne!
    NA?

    VálaszTörlés
  2. Rusy! Írtam választ nálad!

    VálaszTörlés