Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. február 22., vasárnap

A KÉZ

Ha beteg vagyok és nem kelhetek ki az ágyamból, akkor sokszor azzal szórakozok, hogy kezembe veszek egy készletet és csak nézegetem, hogy hol kezdeném, hogy haladnék, tervezgetem, hogy optimális esetben mennyi idő alatt lennék kész a teljes képpel. Lehet, hogy hülyén hangzik, de én ezt élvezem. (piruló szmájli)Most az új készletem vettem a kezembe. Nem bontottam ki, csak nézegettem. A bal alsó sarokból kezdeném ezt a képet, az már tuti... Viszont van egy dolog, amin nem tudok elmenni. Van a képen egy kéz. Ez KINEK A KEZE? Most vagy a csaj kezét törték ki könyökben, vagy az oszlop mögött áll valaki, akinek a keze belelóg a képbe... Baromira zavaró szerintem. Próbáltam csavargatni enyim kezem, hogy milyen pózban állna úgy, hogy esetleg az oszlopnak dől a csajszi. Hát a vállamat sokkal jobban meg kéne emelnem. Mindenhogy gáz! Ha egyszer meghímzem, ezt a kezet le fogom hagyni és hajat hímzek a helyére...

8 megjegyzés:

  1. Nézegettem kicsit én is képet, mert először nem voltam benne, hogy az biztosan a keze-e, de nagyon úgy néz ki. Tényleg nem valami kényelmes testhelyzet, ha így tartja az ember a kezeit. Jó ötlet helyette a haj. :-)

    VálaszTörlés
  2. Hát merész vagy, hogy kicseréled hajra :-D Szerintem támaszkodik az oszlopnak, a könyöke felfele van, és lefele lóg a keze.

    Jobbulást neked/nektek, gyanús is volt ez a nagy csend.

    VálaszTörlés
  3. Biztos, hogy az ő keze a tervek szerint, de élő, vagy csonttörés nélküli ember így tuti nem tartja a kezét...

    VálaszTörlés
  4. Igen, valahogy tényleg furcsán áll az a kéz... az másik kezén az ujjait megszámoltad már? :)

    VálaszTörlés
  5. Hát... nézegettem én is. Nekem az jutott eszembe, hogy a nőcin ujjatlan ruha van, mert mindkét válla látszik. A kéz meg hosszúujjúban van. Ha ez Isaura, akkor a kéz lehetne Leoncioé:-DDD De ez inkább női kéznek tűnik. Mi a kép címe?

    VálaszTörlés
  6. Megnéztem: Szépség kékben - Akkor ez mégiscsak a saját keze lesz:-D Zdora, érdekes:-D Lehet, hogy két ujja összeolvad, azért nem látszik annyira:-D
    Szerintem persze mindegy, kinek a keze meg hány ujja van, nagyon-nagyon szép ez a készlet! Én nagyon irigylem belőle a csodaszép kékeket, azokat imádom hímezni!

    VálaszTörlés
  7. Szerintem nem vagy dilis :) Én is sokat tapizom csak úgy a himzős dolgaimat!
    Az a kéz kérdés érdekes, és jobbulást kívánok, bár remélem már túl is vagy rajta....

    VálaszTörlés
  8. Próbáltam a kezének a tartását utánozni, hát...meg lehet csinálni. Nem tudom hajjal hogy nézne ki.
    Jobbulást! A családba én hoztam ezt a vírust, tudom mit érzel!!!!

    VálaszTörlés