Gyerkőceim életkora

2009. február 6., péntek

Ajándékom

Azt hiszem életemben először kaptam a névnapomra pénzt a szüleimtől. Fura érzés volt, hogy elmegyek és magamnak veszek valami ajándékot. Naná, hogy kihasználtam a lehetőséget és elmentem az Éva kézimunka Soroksári úti üzletébe. Ott volt még ma a nagy 25%-os akció. Alaposan körülnéztem, kicsit beszélgettem az eladóval is. Végül hosszas-hosszas válogatás végén a Tavaszi Lanarte katalógusból választottam az alábbi készletet:
Vettem még a Sárkány SAL-hoz kreiniket és gyöngyöt is. Pár perc alatt elvertem a pénzem:-DD Majd mutatom a SAL-hoz a választott anyagom a cérnákkal együtt, de ez már egy másik bejegyzés lesz;)

Még annyit írok, hogy sajnálom, hogy nem jött össze a találkozó Dorottyával. Végülis egy órát vártam rá, de aztán mennem kellett, mert Júlia csak kettőig ért rá vigyázni a srácokra és még nekem is jó fél óra volt hazafele az út. Talán majd legközelebb...

Jaj, ezt megmutatom. Miki nem egy nagy rajzos csóka. Itt a mai alkotás, amit én kaptam ajándékba. Ha esetleg nem lenne egyértelmű, autókat rajzolt:) Formára is ő vágta;)

9 megjegyzés:

 1. Szépet választottál!
  Boldog névnapot itt is! :)

  VálaszTörlés
 2. Szép a választott kép! Mekkora lesz a végeredmény? Vagy jobb ha megkeresem a neten ;)?

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép készletet választottál!

  Boldog névnapot kívánok Neked!

  VálaszTörlés
 4. 29*39 lesz a végleges méret.

  VálaszTörlés
 5. Ez tényleg szuper :) Akkor ez lesz a következő? Vagy előbb a SALtündér?

  VálaszTörlés
 6. Hú, ez nagyon szép! Gyönyörű színek találhatók bennek!

  Az autós rajz is tetszik! :-)

  VálaszTörlés
 7. Klaudia! Még csak megrendeltem, majd hívnak, ha megérkezett és mehetek érte. Szerintem a SAL tündérünknek előbb fogok nekilátni.

  Valika! Csédóra! Köszi!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon tetszik nekem is választottad! Rögtön nekiállsz majd, ha megérkezik? :-)

  VálaszTörlés
 9. Anita! Még nem tudom. Nagy a kísértés. Őszintén szólva idén szétmukkolnám magam, de valahol meg az is zavar, hogy semmi sem készül el:(

  VálaszTörlés