Gyerkőceim életkora

2009. február 5., csütörtök

Dévény torna

Húgom kérésére hívtam fel Andit a hét elején. Tusiék itt vannak Budapesten Misi babával. Keresni akart egy dévény tornászt, aki bemegy hozzájuk a kórházba tornáztazni Miskát. Eszembe jutott Andi, aki be-bejár a Bethesdába is. Szóval felhívtam, aztán beszéltünk kicsit Karcsiról is. Mondta, hogy rég látott minket. Való igaz, kicsit kikoptunk a tornázásból. Mondtam, hogy Karcsival minden oké, bár a bal lábát furin tartja járás közben.
Mára kaptunk egy gyors időpontot. Gondoltam megkímélem az idegsejtjeimet és bkv-val indultam útra Budakeszire. Másfél óra az út háztól házig, nem kis menet. Mindössze 5 percet késtünk, de valszeg az előttünk lévők is késhettek, mert még vártunk egy kicsit Karcsikával.
Összegezve Andi véleménye: Karcsi ügyesebben mozog a jobb lábával, mint a ballal. Viszont a bal a stabilabb lába, ha áll, ha játszik, ha oldalaz, szinte mindig azon a lábán van a testsúly nagy része. Így vastagabb a bal bokája, lábfeje. Most, hogy elkezdett menni, valszeg mindez rendeződni fog. Két hónap múlva kontroll, ha viszont rosszabbnak ítélem meg a helyzetet, akkor rögtön jeletnkeznünk kell. Ja, és javasolta, hogy inkább mezitlábazzunk, ne kiscipőzzünk otthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése