Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. január 21., szerda

Nagy a lelkesedés, de kicsi a lakás...


Szóval kirakóztunk. Raktuk, keresgéltük, átraktuk, méricskéltünk. Most itt tartunk, bár az oroszlánrészét én csináltam. Aztán itt el is akadtam, mert a gyúródeszkára garantáltan nem fér ki, az étkezőasztalra szintén nem. Végül okos-Dóra megnézte, hogy a kész kép 120*80 cm. Ekkora felület van a lakásban, de csak a földön. Karcsikám meg ugye mindent szétszed. Úgyhogy elrakom a kirakónkat későbbi időkre. Akkor talán lesz egy nyugis szoba, ahol kinn állhat a padlón, itt az 53 nm-en max. a szőnyeg alá tudnám berakni...

Nem adom fel, Anitától kaptam egy 900 db-os Anne Geddes napraforgós kirakót. Na most az következik!!!

6 megjegyzés:

  1. Kár érte... na igen a puzzle-val nekünk is ez a baj, túl sok hely kell hozzá....

    VálaszTörlés
  2. Most, hogy mondjátok...nekem is el kellene gondolkodnom, hová tegyem! Ezzel a puzzle-zással is úgy elültettétek a fülembe a bogarat!:o)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg kár érte, mert jól haladtatok vele, de ami késik, nem múlik. :-)

    Kívácsi vagyok, hogy haladsz majd az egyforma darabkákkal, én elég hamar feladtam, azt hiszem.

    VálaszTörlés
  4. Csak hogy kedves kis lakásunkat védjem: a játék nagy, nem a lakásunk kicsi.
    Ha Dóra tényleg ennyire szereti a kirakózást, lehet hogy kap egy újat ajándékba. De azt nem darabszám alapján választjuk ki, hanem a gyúródeszkához igazítjuk.

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, hogy félbe kellett hagynod. Esetleg nem lehet úgy megcsinálni, hogy a felét kirakod, majd valamin a szekrény tetejére felteszed és a másik felét mecsinálod a gyúródeszkán, végül összeillesztitek a két felet? Vagy az is túl macerás?

    VálaszTörlés
  6. Már szétszedtem. Talán ma este egy kicsit próbálkozom a napraforgókkal, de előbb szeretném megszüntetni az utolsó dobozunkat, ami a nappalit tarkítja. Karcsi miatt ugyanis itt áll ben az 1-1m-es járóka. Szóval kell a hely. Minden négyzetcentiméter...

    VálaszTörlés