Gyerkőceim életkora

2009. január 27., kedd

Bent Creek: A Pixie For All Seasons - Winter

Ezt még nem is mutattam, valahogy elfelejtettem. Úgy kb. 4 napi munkám van benne. Most épp pihen, mert az egeret próbálom lenyomni.
Sok helyen látom, hogy egyre többen már csak kész munkákat tesznek fel a blogjukba. Én maradok a fázisfotóknál, mert asszem nem sokat tudnék különben mutogatni:-DDD

A Pixiekém 28 ct Cashel anyagra készül, TGA fonalakkal hímezve (A Midnight eddig nagyon tetszik). Persze csak ahhoz ruháztam be ilyen drága fonalba, ahol nagyobb felületek vannak egyben. Eddig szeretek hímezni ilyen fonallal, de fura, hogy minden x-et le kell ölteni, és csak úgy haladhatok tovább.

Mind a 4 Pixike szerepel a 2009-es tervemben. Inkább úgy mondanám, hogy a sorozat megkezdését terveztem 2009-re, befejezni nem tudom mikor fogom. Egyszer mindenképp;) Ilyen együtt a 4, na melyik is lesz az enyém?;)

10 megjegyzés:

 1. Klassz kis sorozat. Nekem is kell.... lehetőleg azonnal, készen.... :-)))

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nagyon szép ez a sötétkék TGA fonal. Ilyenekre én csak csorgatom a nyálamat...Szépek lesznek! (Ha minden évszakban meghímzel egyet, akkor még ebben az évben meg is leszel vele - hű, de okos vagyok, mi?:) )

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek leszek a tündéskék és a fonal is gyönyörű, csábííítóóó :)

  VálaszTörlés
 4. Húúúúha!!! Nekem nagyon tetszik és terv is!!!!

  VálaszTörlés
 5. Hajrá :) De jó ez a kék fonal! Lassan nekem is rá kellene szánnom magam ilyesmire ....
  Én is észrevettem, hogy sok helyen már csak készen mutogatnak újabban :( Pedig nekünk himzésmániásoknak pont a fázisfotókban van a lényeg....

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik!!!!
  Melyik lesz a tiéd??

  VálaszTörlés
 7. Én biztos, hogy a tököset tartanám meg... Szerintem te is. ;o)

  VálaszTörlés
 8. Nem olyan kék az anyag meg fonál, csak rosszul volt beállítva a fehér egyensúly a gépen, amikor fotóztam. Majd legközelebb élethűbbet csinálok.

  VálaszTörlés
 9. Hát rohadt önző leszek, de kivételesen mind megtartom magamnak:-DD Persze jobb lenne egy lány-szobába, de ha az nálunk nincs, akkor maradnak az én örömömre;)
  Rá kellett jönnöm, hogy nagyon kevés dolgot tartottam meg itthonra, ami nagyon tetszik és el is készült.

  VálaszTörlés
 10. Nagyon jó kis sorozatod van! Hajrá!!!!

  VálaszTörlés