Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. április 14., hétfő

Semmire sincs időm...




Imádok hobbizni. Úgy általában imádok alkotni. Hosszú ideig varrtam ruhákat, kisebb ajándékokat, táskákat. Valamikor középiskola végén múlt el a láz, néha-néha veszem már csak elő a varrógépet, ami már egy őskövület, sokszor be is mondja az unalmast. Még szerencse, hogy apósom imád bütykölni, úgyhogy gyakran megkapja javításra. Ma már leginkább csak nadrágfelhajtásra használom, vagy végső kínomban, ha épp nem kapok megfelelő ruhát, akkor összedobok egyet magamnak. Itt van pl. ez a vörös, amit a húgomék esküvőjére varrtam kb. két nap alatt. Már rég nem szoptattam Miklóskámat, csak a kilók egyszerűen rajtam ragadtak. Villámgyorsan kellett volna valamit vennem és képtelen voltam rá. Valahogy a magamról elképzelt test nem egyezett a meglévővel:) Az esküvőre kicsit felturbóztam magam jó sminkkel és frizurával, a férjemnek nagyon tetszettem.

Mit varrtam még mostanában? Matyinak dínójelmezt. Amolyan egyszerű, oviba valót. Mivel képtelen vagyok a képeket a szövegbe belenyomni, így a legvégén mutogatom a készült fotókat.

Matyi, a nagyfiam születése után horgoltam és terítőket hímeztem laposöltéssel. A képeket sajna lenyelte az nlc új arculata, ami nagyon rossz, mert a horgolások nagy része ajándékba készült, újabb fotót nem tudok róluk készíteni. Így jártam... Szóval marad az a lehetőség, hogy amit tudok, azt majd újra fotózom és alakulgató képtáramba feltöltöm, a többit meg lefotózom addig az újságból, ahonnan készítettem.

Aztán valamikor 2005 elején Hubbub-Mariann megfertőzött a keresztszemezéssel, azóta most leginkább csak x-eket öltögetek. Nagyon élvezem, csak irtó lassú tűt vettem. Rengeteget szeretnék hímezni, de szinte alig van időm erre. Ma reggel szembesültem egy romhalmaz lakással. Szép lassan nekiálltam kihámozni a káoszból a rendet, de még nagyon messze van a kívánt formától a dolog:( Ha épp elment a kedvem délelőtt a pakolástól és vettem magamnak fél perc pihenőt, Miki rögtön ott állt, hogy akkor játszhatnánk valamit. A szennyesláda folyton tele, a vasalnivaló halmokban, holott folyamatosan mosok és vasalok. 4 emberre úgy érzem fele ennyit kellett házimunkáznom. Jó lenne, ha csak egy napra mindhárom srácom elvinné valaki. Addig kitakarítanék, mosnék, vasalnék és tiszta lakásban fogadnám azt az őrültet, aki elvitte a fiúkat. Sőt, még sütnék is neki valami sütit hálám jeléül.
Ha minden rendben van, akkor leülnék este keresztszemezni, mert általában csak az estéim szabadok, mióta Miki itthon van és nem bölcsiben. Na de most is itt ülök a gép előtt, ahelyett, hogy takarítanék. Úgyhogy futok is tovább. Szaladok együtt a lakással!


3 megjegyzés:

  1. Amint nem szoptatsz már, elmehetettek Viktorral egy wellness hétvégére, én meg elvállalom a 3 rosszaságot ;)

    M (hubbub)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Asszem ismerőseim közül eddig csak te vagy ilyen vállalkozó szellemű. Élni fogok az lehetőséggel, csak Karcsi szakadjon majd le rólam...De erre még szerintem jó fél évet kell még várni.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem 1 hétvégét bárkinek ki kéne bírna, hiszen az ember tudja, hogy egyszer vége lesz, még ha nagyon rémesen is alakul :-DDDD

    Ahhoz meg hogy kettesben legyetek Viktorral mindegy hogy tél vagy nyár van, szerintem így is, úgy is jó lesz ;)

    Csak tarts ki addig is!

    M.

    VálaszTörlés