Gyerkőceim életkora

2008. április 12., szombat

Pénteki jelentésMár tegnap meg akartam írni ezt a bejegyzést, csak egyszerűen bekrepált a szemem, majd kifolyt. Rém egyszerű történet, árpa nőtt a szememre, de nagyon brutál. Lefutottam a ház aljába a patikába krémért, addig a fiúk itt fenn játszottak. Persze lelki szemeim előtt ott lebegett a gyufázás, a kinyitjuk az ablakot és kikukucskálunk, a késes téma, úgyhogy úgy rohantam, mint egy őrült. Krémet megvettem, szemem bekentem, mára sokat javult, úgyhogy ma este végre minden adott lesz egy jó kis hímzéshez...

Az nlc-n tagja vagyok egy keresztszemes kis topicnak. Jó a
csapat, jó a hangulat, nem egy pörgős topic, de így legalább én is tudom tartani a tempót, ami három gyerkőc mellett most már nem is olyan könnyű. Péntekenként szoktunk "jelenteni", hogy előző héten hogy állt a hímzésünk és az adott pénteken. Én ezt imádom, mindig nagyon várom a pénteket, hogy lássam, ki mit alkotott, mennyit bökögetett a művébe. Van, hogy napjában csak azért vagy 5-6x benyomom a gépet, hogy hátha valaki jelentett. A többiek egyrészt inspirálnak, másrészt újabb és újabb ötleteket adnak és sok-sok vágyat ébresztenek azzal, hogy csudaszép dolgokat láthatok.

Szóval sajnos tegnap nem sikerült semmit jelentenem, mert épp kézügyi válságban voltam, Karcsi fiam a 7 kilójával kissé szétbarmolta a csuklóm, a karom, a vállam. Bőven kellett egy teljes hét pihi, de nagyon hiányzott a tűm. Viszont így sokat aludtam:) Matyi fiam viszont alkotott bőszen a héten, hisz hamarosan itt az évzáró, amire készíti az óvónéniknek a keresztszemes kis képecskéket. Kicsi fiamra irtó büszke vagyok. Kitartóan és szépen, igényesen hímez. Imád velem jönni az Éva kézimunkába tátogni, általában velem együtt nézi a pénteki jelentéseket, szokta is kommentálni a többiek alkotásait.
Megpróbálom ide csatolni a képeket, amik Matykó hímzéséről készültek. Remélem elsőre sikerülni fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése