Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. április 15., kedd

A Nyúl és a postás

Ma csomagot kaptam. Illetve csak kaptam volna...

Reggel postás bácsi felcsöngetett, hogy utánvétes csomagot hozott nekem. Éljen! Éljen! Megjött Zsuzsa csomagja a Tűvarázsból. A pénzem viszont kevés volt, postás bácsi meg rém frusztrált. Közölte velem, hogy többet nekem nem hoz ki házhoz csomagot, majd csak értesítőt dob be, minek cipeljen minden vackot házhoz, csak megszakad. Én meg csak álltam és képtelen voltam kinyögni bármit. Az emberi bunkóság valahogy mindig lebénít. Most miért belém kellett rúgnia, ha rossz napja van? Amióta itt lakunk, mindössze egyszer nem veszek át valamit, mindig itthon voltam, most először volt fennakadás, hogy potyára lifetezett fel hozzám a 3. emeletre.

Kedves postás bácsi! Tudom, hogy ezt nem fogod olvasni, de mindig "sok szeretettel fogok" rád gondolni, mikor tömegközlekedem a 3 gyerekkel a postára az ajánlott leveleimért, az utánvétes küldeményeimért, a kiküldött hivatalos iratokért ésatöbbiért. Remélem mindig lesz nálad jól fogó toll, hogy megírd a ház aljában az értesítőt, miközben én fenn vagyok 3 emeletnyire a gyerekeimmel. Köszi!

2 megjegyzés:

  1. Hu, mit rendeltél a Tűvarázsból?

    VálaszTörlés
  2. Semmi különlegeset, csak a hiányzó dmc fonalakat az egyik mintámhoz, meg Q Snap keretet, hogy kipróbáljam, és anyagmintácskákat, hátha benevezek én is a Marybe:)
    Majd ha végre a kezemben lesz, akkor jól végigtapogatom megint. A múltkor meghoztad a kedvem hozzá, hogy én is kérjek Zsuzsától anyagokat. Varrnék rá sok-sok szépet, csak ne lenne annyi kit a fiókomban...Hmmm...

    VálaszTörlés