Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. április 16., szerda

Új szerzemények

A délelőttünk elég mozgalmasan telt. Ma reggel én vittem Matyit oviba, úgyhogy negyed nyolckor már kinn voltam a fiúkkal az utcán. Miki ilyenkor mindig motorral jön, hogy haladni is tudjunk, mert a sportkocsira sajna nem lehet csatlakoztatni a testvérfellépőt. Illetve annyira nem sajnálom, mert legalább megtanul ő is sokat talpalni. Hamarosan úgyis kicsi lesz neki a motor, kénytelen lesz a saját lábán jönni. Matyi már kemény fickó, hosszútávon is jól bírja az iramot.
Hazafelé csörgött Viktor mobilon, hogy 2. sorszámú befutó az Önkormányzati irodában, hogy átirassuk a kocsit a nevemre. Egy kis bibi viszont van: NEM ÍRTAM ALÁ A MEGHATALMAZÁST!!! Mindent összeraktam neki reggel, hogy ez is kell, meg az is kell. Az a nyamvadt aláírás meg lemaradt. Nem volt mit tenni, bepotyáztunk Mikivel és Karcsival a belvárosba bkv-val. Isteni volt... Babakocsi, motor, mással leszállni képtelen gyerek. Még szerencse, hogy Karcsi elaludt a babakocsiban. Ügyintéző néni tök rugalmas volt. Mire odaértem már mindent elintéztek Viktorral, nekem csak aláírnom kellett. Utána sorbanálltam a postán az utánvétes csomagomért.

Itthon alig bírtam ki, hogy még szoptassak meg Mikinek tízórait is adjak. Kibontottam. Íme a szerzeményeim. Nameg a sok-sok kis anyagminta. Már végignézegettem, fejben hímeztem is rájuk:) Ez a fein floba csodálatos anyag, nemhiába dícsérték annyit a topicon a csajok... A keretre kíváncsi vagyok. Asszem kimondhatom, hogy gyenge a csuklóm, a kezem, így valami könnyű kellett. Ennek is van súlya, de szerintem a fa keretekhez képest biztos sokkal könnyebb,nameg a hímzést segítő ülős állványkámhoz biztos jól fog passzolni.

5 megjegyzés:

  1. Húúú Dórkám csodásak a szerzemények , mi lesz belőle ?

    VálaszTörlés
  2. A hiányzó fonalakat egy meglepihez rendeltem, mert végre nekilátnék;)
    A keretet azért vettem, mert sosem sikerült megcsípnem az Évában egy fakeretet, ez meg mivel műanyag, talán könnyebb is lesz. Nagyin izgat, hogy milyen lesz vele alkotni. Matyi is használni szeretné:):)
    A Fein flobat meg a kis topic öszötönzésére szereztem be. Igazából én is kacérkodom a Mary Poppins-szal. Ahhoz lenne, de asszem beszállok az RR-beé sakkor ahhoz is tökkkéletes lesz.

    Tegnap egész nap a kiterített anyagdarabkákat néztem, amiket Zsuzsa küldött. Van egy pár kedvencem. Csillámost is szívesen kipróbálnék. Csak kérdés, ti láttatok már valakit, aki 40-esre hímez?

    VálaszTörlés
  3. Húha , kivi leszek mi lesz a meglepi ? No meg kié lesz ?
    A keret nagyon jó , sajnos az enyém picike (8'x8'-as , majd én is veszek ilyen nagyot, ugyis kell majd anyagot rendelnem .
    Tekerős fakeretem nekem van vagy 4 db , de nem férek ide a kuckómba velük , ugyhogy pihiznek .
    Háát azt nem tudom mekkorák lesznek az x.-ek fein flobán ,mert 1x1 anyagszálon nagyon picike , ha 2x2 re csinálod akkr ló x eid lesznek akár csak nekem:-(

    Én himeztem 40 esre , ami ugye 20.-as aidának felel meg , de nem látok sajnos jól és nem éri meg erőltetni .
    A murano a csillámos ? Draconiss szerint nem jó..
    Én nem tudom , mert csak eztán rendelek majd . Igaz csak 27 es vásznat .

    VálaszTörlés
  4. Kata! Én úgy emlékszem, hogy Belfast, 32-es, de lehet hogy tévedek, csak most már nem Budapesten vagyunk, hanem otthon a szüleimnél. Otthon meg naná, hogy elfelejtettem megnézni:)

    Nem semmi vagy, hogy kipróbáltad a 40-es vásznat is. Most nagyon piszkálja a fantáziám, hogy többféle hímzővásznat kipróbáljak, de visszafogom magam. Végeredményben most már van itthon fein floba és sima noname hímzővászon is, nameg jó régről panama dögivel.

    VálaszTörlés
  5. Nem fein flobára varrod a kancsost ? mert az 25 countos , azért is irtam neked , h azon vagy nagyon picike vagy ló x ek lesznek .Persze a Belfast más ....
    A 40 es nekem nagyon szemrontó , kukálodott a himzésem . :-( De a szemem többet ér asszem .

    A sima noname vásznat és a panamát imádom .... persze ha szabályos !
    Most én panaméra himzem 3 szállal a kancsós teritöm közepét .

    VálaszTörlés