Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. március 29., hétfő

MillHill Capuccino (2)

Igaz, hogy alig pár napja tettem fel erről a munkámról fotót, de nem bírtam ki, mutatnom kell, hogy milyen szép lett, miután az összes DMC-t belehímeztem. Most aztán jöhetnek a gyöngyök! Direkt egy olyan fotót készítettem, amin látszik, hogy szép mennyiségű gyöngyöt mellékeltek a készlethez. Remélem bőven túlméretezték, mert nekem ez így elég nagy kihívás lesz. Igaz, most nem láthatatlan cérnával fogok gyöngyözni, hanem a készlet által előírt cérnákkal. Kíváncsi leszek a különbségre.
Természetesen megint elkapott a türelmetlenség, ami minden aktuális hímzéskor megkörnyékez, ha már közeledek a végkifejlethez. Na ilyenkor kell kitartónak lennem, különben valami mást veszek a kezembe, ahelyett, hogy a már majdnem készet befejezném. Így aztán, miközben szorgalmasan böködöm ezt a Capuccinot, közben azon filózom, hogy a kötelező három RR-em mennyi időt fog felemészteni és hogy vajon utána gyorsan elkészítsem a Lattet, vagy inkább egy régóta félkész munkámat böködjem? Végülis ezek tényleg édes gondok, ahogy ezt egyszer valaki egy kommentben írta. És sokkal jobb ezeken gondolkodni, mint a lakásvásárláson izgulni, nameg a jövőn, meg azon, hogy most épp Miki beteg. Elmondhatom, hogy a kedves kis vírusunk az összes gyereket ledöntötte a lábáról, kit így, kit úgy, eddig Miki verziója tűnik a leglájtosabbnak. Mondjuk annak nagyon örlök, hogy nem egyszerre dőlt ki mind, hanem mindig volt egy beteg között egy-két nap szusszanásnyi időm.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lesz!!! Csodálom, hogy tudsz erre a papírra hímezni. :) A láthatatlan fonal tuti egyből áttépné, a javasolt fonalszín miatt ne aggódj, szerintem észre sem lehet majd venni a különbséget a másikhoz képest, csak éppen színt kell váltanod, ha másikféle gyöngy következik. Ennyivel macerásabb, viszont látod hol tartasz. :)

    A fiúknak jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lesz! Igazi vagány ezekkel a színekkel. Izgatottan várom, milyen lesz gyöngyösen!
    Szomorúan olvastam, hogy betegek vagytok. Sovány vigasz, hogy most ez a vírus "tarol".
    Mindenkinek jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
  3. De jó!!!! Nagyon tetszik!
    Szerintem ne bánd a láthatatlan fonalat ;), jobb anélkül gyöngyözni!

    Jobbulást nektek!

    VálaszTörlés
  4. Dóri, ez nagyon szép! Ez valami műanyag lap vagy papír, ahogy Anita írta? Mi lesz belőle?
    Én is jobbulást kívánok a fiúknak!

    VálaszTörlés
  5. Érdekes ez a papírra hímzés . Fonallal sokkal jobb mint nylonnal úgyhogy azt ne bánd. Gyöngy meg van benne bőven , az én Mill Hill készletemből kijött kettő :-)

    Jopbbulást kívánok !

    VálaszTörlés
  6. Nekem bejött ez a karton jellegű vastagabb papír. Nem igazán tudom mihez hasonlítani, nagyon csodálkoztam, mikor anno kibontottam a készletet.

    Nekiláttam gyöngyözni. A fehér színűek már mind felvarrva. Tényleg sokkal gyorsabban lehet hímzőcérnával felvarrni őket, mint a láthatatlannal.

    Kata! Neked mákod volt, nekem össz-vissz 20 darab maradt ebből a színből. Vagy csak velem volt ilyen szőrős szívű MillHill apó vagy anyó?

    VálaszTörlés
  7. Érdekes azért, hogy mi alapján számolgatnak Mill Hillék .....

    Ilyesmi papiros cucc van az Évában is , nézegettem, de nem jöttem rá miért jobb mint az anyag, vagy a műa.Aida:-o

    Én vékony damillal gyöngyözök , és jobban bejön mint a láthatatlan cérna.

    VálaszTörlés
  8. nagyon szép!!! ezt én is kinéztem már magamnak;o)

    VálaszTörlés