Gyerkőceim életkora

2010. március 29., hétfő

MillHill Capuccino (2)

Igaz, hogy alig pár napja tettem fel erről a munkámról fotót, de nem bírtam ki, mutatnom kell, hogy milyen szép lett, miután az összes DMC-t belehímeztem. Most aztán jöhetnek a gyöngyök! Direkt egy olyan fotót készítettem, amin látszik, hogy szép mennyiségű gyöngyöt mellékeltek a készlethez. Remélem bőven túlméretezték, mert nekem ez így elég nagy kihívás lesz. Igaz, most nem láthatatlan cérnával fogok gyöngyözni, hanem a készlet által előírt cérnákkal. Kíváncsi leszek a különbségre.
Természetesen megint elkapott a türelmetlenség, ami minden aktuális hímzéskor megkörnyékez, ha már közeledek a végkifejlethez. Na ilyenkor kell kitartónak lennem, különben valami mást veszek a kezembe, ahelyett, hogy a már majdnem készet befejezném. Így aztán, miközben szorgalmasan böködöm ezt a Capuccinot, közben azon filózom, hogy a kötelező három RR-em mennyi időt fog felemészteni és hogy vajon utána gyorsan elkészítsem a Lattet, vagy inkább egy régóta félkész munkámat böködjem? Végülis ezek tényleg édes gondok, ahogy ezt egyszer valaki egy kommentben írta. És sokkal jobb ezeken gondolkodni, mint a lakásvásárláson izgulni, nameg a jövőn, meg azon, hogy most épp Miki beteg. Elmondhatom, hogy a kedves kis vírusunk az összes gyereket ledöntötte a lábáról, kit így, kit úgy, eddig Miki verziója tűnik a leglájtosabbnak. Mondjuk annak nagyon örlök, hogy nem egyszerre dőlt ki mind, hanem mindig volt egy beteg között egy-két nap szusszanásnyi időm.

8 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lesz!!! Csodálom, hogy tudsz erre a papírra hímezni. :) A láthatatlan fonal tuti egyből áttépné, a javasolt fonalszín miatt ne aggódj, szerintem észre sem lehet majd venni a különbséget a másikhoz képest, csak éppen színt kell váltanod, ha másikféle gyöngy következik. Ennyivel macerásabb, viszont látod hol tartasz. :)

  A fiúknak jobbulást!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lesz! Igazi vagány ezekkel a színekkel. Izgatottan várom, milyen lesz gyöngyösen!
  Szomorúan olvastam, hogy betegek vagytok. Sovány vigasz, hogy most ez a vírus "tarol".
  Mindenkinek jobbulást kívánok!

  VálaszTörlés
 3. De jó!!!! Nagyon tetszik!
  Szerintem ne bánd a láthatatlan fonalat ;), jobb anélkül gyöngyözni!

  Jobbulást nektek!

  VálaszTörlés
 4. Dóri, ez nagyon szép! Ez valami műanyag lap vagy papír, ahogy Anita írta? Mi lesz belőle?
  Én is jobbulást kívánok a fiúknak!

  VálaszTörlés
 5. Érdekes ez a papírra hímzés . Fonallal sokkal jobb mint nylonnal úgyhogy azt ne bánd. Gyöngy meg van benne bőven , az én Mill Hill készletemből kijött kettő :-)

  Jopbbulást kívánok !

  VálaszTörlés
 6. Nekem bejött ez a karton jellegű vastagabb papír. Nem igazán tudom mihez hasonlítani, nagyon csodálkoztam, mikor anno kibontottam a készletet.

  Nekiláttam gyöngyözni. A fehér színűek már mind felvarrva. Tényleg sokkal gyorsabban lehet hímzőcérnával felvarrni őket, mint a láthatatlannal.

  Kata! Neked mákod volt, nekem össz-vissz 20 darab maradt ebből a színből. Vagy csak velem volt ilyen szőrős szívű MillHill apó vagy anyó?

  VálaszTörlés
 7. Érdekes azért, hogy mi alapján számolgatnak Mill Hillék .....

  Ilyesmi papiros cucc van az Évában is , nézegettem, de nem jöttem rá miért jobb mint az anyag, vagy a műa.Aida:-o

  Én vékony damillal gyöngyözök , és jobban bejön mint a láthatatlan cérna.

  VálaszTörlés
 8. nagyon szép!!! ezt én is kinéztem már magamnak;o)

  VálaszTörlés