Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. január 19., kedd

Tilda nyuszik ajándékba

Kissé megkésve megint a bejegyzéssel, de mutatom, hogy itt van két nyuszi, ami rohamtempóban készült, hogy múlt vasárnap két kislány szülinapi zsúrjára megérkezzen. Mondhatni az utolsó pillanatban lettek készen, így Matyi felpakolta a nyuszikat táskástul és csokistul és repülhetett is Adél és Kinga szülinapi bulijára. Én elég taknyosan és lepukkanva készítgettem őket, de mégis nagy élvezetet nyújtott a nyúlgyártás és a kosárka vagy kistáska varrása. A méretük megegyezik, csak a fehérebb nyuszi anyaga nyúlósabb, így tömés után nagyobb lett társánál. A fiamra bíztam, hogy melyik nyuszit melyik kislánynak adja:-DD

Ja, és ha már kinyitottam a tildás könyveket, akkor levettem még két állatka sablonját. Készül majd egy buta az okosnak és egy dögös a vörösnek. Remélem érthető voltam:-DDD Már csak tömőanyagot kell hozzájuk beszereznem, mert már mind elfogyasztottam.

10 megjegyzés:

  1. Nagyon édesek, biztos nagyon tetszettek a lányoknak!

    VálaszTörlés
  2. még én is elfogadnám! nagyon ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  3. Bevallom őszintén, hogy én nem támogattam Dórát ebben az alkotásban. Eleve nem volt teli energiával (megfázás), és erre beáldozta a csütörtök, péntek, szombat és vasárnapi összes szabadidejét az amúgy is agyonzsúfolt napokba. Hát bizony az ilyen szép alkotásokra szánt időt a művésznő mindig alulbecsüli, aztán meg nagyon kell igyekezni.

    De megérte a fáradozást. Matyinak egy azt hiszem fiú osztálytársa mondta, miután meghallotta, hogy anyuka saját kezűleg készítette: "Pedig azt hittem bolti" - ami ugye nagy dícséret a fogyasztói társadalom egyik kis tagjától. :)

    VálaszTörlés
  4. :-) Aranyosak!! Igazán ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  5. Félve kérdezem, én vagyok az okos? (góóóóómbaaaa)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon ügyes vagy!! Úgy szeretnék én is ilyen nyulakat készíteni, de egyelőre csak terv!:-))

    VálaszTörlés
  7. Mara! Ja, te vagy. De most a ti állatkáitok is állnak, betett kissé a hétfői wc-túrám.

    Kriszti! Csak el kell kezdeni, akkor már annyira jó érzés, mikor látod, hogy alakul a dolog. Persze pár darabot először érdemes saját részre gyártani:-DD

    VálaszTörlés