Gyerkőceim életkora

2010. január 29., péntek

Kancsós RR (7)

Íme, kész lettem Iszit-Virág kendőjével. A kép megint nem a legjobb, mert sikeresen ráárnyékoltam, de már mindhárom pasim itt garázdálkodik, örültem, hogy egyáltalán lencsevégre tudtam kapni.
Kis késésben voltam a kendővel most, mert nem akartam félbehagyni a tündért. Tudtam, ha leteszem, akkor hosszú idő kell, hogy újra elővegyem.
Kifejezetten szerettem Iszit kendőjét hímezgetni, nagyon jó anyagot választott hozzá, vidám színei vannak a kereteknek. Eddig ezt a kannát hímeztem a legnagyobb kedvvel, mert nagyon tetszett. De hogy miért lett a füle és a gombja kék?!?! Erre már csak a tervező adhat választ. Szerény vélményem szerint sokkal jobb lett volna pirossal. Na mindegy, kész egy vidám kancsó, holnap dobom is postára Draconiss-Dorottyának, hogy mihamarabb ő is lenyomja:-DD Aztán mehet tovább a sorrend szerint Valikaanak.

Ha holnap postázás, akkor Annának is feldobom a csomagot a babaköszöntővel, eddig ugyanis nem jutottam el vele a postára. Lassan három hete készülök a Meseboltba és két hete kereteztetni (na jó, ez utóbbi enyhe csúsztatás, mert csak a héten lettem készen a tündérrel).

2 megjegyzés:

  1. Jaj, nekem is meg kéne már csinálni...
    Tök jó lett :) Na majd hétvégén rászánom magam ;) Tényleg fura ez a kék benne...

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    van nálam egy díj a számodra ;)

    VálaszTörlés