Gyerkőceim életkora

2010. január 19., kedd

Tilda nyuszik ajándékba

Kissé megkésve megint a bejegyzéssel, de mutatom, hogy itt van két nyuszi, ami rohamtempóban készült, hogy múlt vasárnap két kislány szülinapi zsúrjára megérkezzen. Mondhatni az utolsó pillanatban lettek készen, így Matyi felpakolta a nyuszikat táskástul és csokistul és repülhetett is Adél és Kinga szülinapi bulijára. Én elég taknyosan és lepukkanva készítgettem őket, de mégis nagy élvezetet nyújtott a nyúlgyártás és a kosárka vagy kistáska varrása. A méretük megegyezik, csak a fehérebb nyuszi anyaga nyúlósabb, így tömés után nagyobb lett társánál. A fiamra bíztam, hogy melyik nyuszit melyik kislánynak adja:-DD

Ja, és ha már kinyitottam a tildás könyveket, akkor levettem még két állatka sablonját. Készül majd egy buta az okosnak és egy dögös a vörösnek. Remélem érthető voltam:-DDD Már csak tömőanyagot kell hozzájuk beszereznem, mert már mind elfogyasztottam.

11 megjegyzés:

 1. Nagyon édesek, biztos nagyon tetszettek a lányoknak!

  VálaszTörlés
 2. még én is elfogadnám! nagyon ügyi vagy!

  VálaszTörlés
 3. Bevallom őszintén, hogy én nem támogattam Dórát ebben az alkotásban. Eleve nem volt teli energiával (megfázás), és erre beáldozta a csütörtök, péntek, szombat és vasárnapi összes szabadidejét az amúgy is agyonzsúfolt napokba. Hát bizony az ilyen szép alkotásokra szánt időt a művésznő mindig alulbecsüli, aztán meg nagyon kell igyekezni.

  De megérte a fáradozást. Matyinak egy azt hiszem fiú osztálytársa mondta, miután meghallotta, hogy anyuka saját kezűleg készítette: "Pedig azt hittem bolti" - ami ugye nagy dícséret a fogyasztói társadalom egyik kis tagjától. :)

  VálaszTörlés
 4. :-) Aranyosak!! Igazán ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 5. Félve kérdezem, én vagyok az okos? (góóóóómbaaaa)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon ügyes vagy!! Úgy szeretnék én is ilyen nyulakat készíteni, de egyelőre csak terv!:-))

  VálaszTörlés
 7. Mara! Ja, te vagy. De most a ti állatkáitok is állnak, betett kissé a hétfői wc-túrám.

  Kriszti! Csak el kell kezdeni, akkor már annyira jó érzés, mikor látod, hogy alakul a dolog. Persze pár darabot először érdemes saját részre gyártani:-DD

  VálaszTörlés