Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. május 11., hétfő

Torna téma

Ma elvittem Karcsit Dévény torna kontrollra. Legutóbb akkor jártunk Andinál, amikor az volt a gond, hogy Karesz nem akar elindulni. Mostanra ügyesen sétál, néha már meg-meglódul, mintha futna, aztán szépen lépcsőzik is már szerencsére, elégedett volt vele a tornászunk! Andi végignézte alaposan öcsit, aki természetesen baromira nem volt együttműködő, de azért szép lassan mindent meg lehetett vele csinálni. Most nem Budakeszin voltam, mert megnyitották a lányok a saját rendelőjüket. Bővebb infót ITT.

Pár szót beszéltem Andival Miki esetéről is. Mondta, hogy nagyon jó ez a TSMT torna. Náluk is van ilyen torna, ha gondolom nyugodtan kereshetem őket is, de az első vizsgálatot mindenképp az alapítványi központban kell megejteni. Szóval felvettem a telefonom és irtó mákom volt. Június 10-re kaptam időpontot Miklóskának a Komjádi utcai részlegbe. Király!!! Ezt is kipipálhatjuk a listán hamarosan! Már csak azon kell imádkoznom, hogy nehogy véletlen pont akkor legyen beteg... Ja, és olyan vicces volt, de kérdezték, hogy miért szeretném a vizsgálatot, mondtam, hogy a logopédusunk szorgalmazza és a csajszi rögtön ismerte Enikő nénit. Minden szál összefut valahol!!!

Egyébként Matyi beteg. Tegnap este belázasodott és reggel egy kicsit hányt is. Remélem hamar rendbejön. Hogy az ezer orvosos előjegyzésünket ne kelljen lemondanom elhívtuk apósom, aki szerencsére ráért és jött is szívesen. Így aztán ma délután segítségével átpakolhattam a szekrényeket is, elraktam a téli vastag ruhákat, előkerült a másik garnitúra végre, szóval most már az én kölykeim is járhatnak rövid nadrágban:-DDD

Na megyek, egy kicsit hímzek is, mert mostanság nagyon elhanyagoltam...

2 megjegyzés: