Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. május 18., hétfő

Pár dologról pár szóban

Zajlik nálunk az élet, de rendesen. Apának komoly zenei törekvései vannak. Gitározik. Bevallom, azt hittem szalmaláng lelkesedés lesz, de Viktor tényleg komolyan igyekszik zenélni. Tetszik, jó látni, hogy valami ennyire lefoglalja és ekkora élvezettel tölti el. Persze ennek van anyagi vonzata is, de most mondjam azt, hogy ne csinálja?:-DDD Hatalmas lakásunkban már két gitár van, az egyik akusztikus, a másikban van valamennyi elektronika is, de kinézetre akusztikus, na majd este megkérem apát, hogy fotózza a hangszereit. Szóval Viktor gyakorol, miután esténként lerakjuk a fiúkat, akkor ő penget én meg hímzek, varrok, vasalok, tévézek, vagy legújabb hülyeségemnek hódolok. De utóbbiról még egy szót sem, most épp tesztelésen van;) Írjatok már valamit róla lányok!!! Meghalok a kíváncsiságtól, napjában vagy 100x nézem a gmailt!!! És nem ér először egymás közt kibeszélni!

Tegnap megjött az Éva Kézimunka hírlevele a legújabb Crazy Days akcióról. Miért indul el bennem rögtön a hörcsög?!?! Komolyan nem értem. Rogyásig van a dobozom mindenféle készlettel, de nekem ez nem elég! Persze kibírom, csak ne kezdenék el rögtön ábrándozni. De tegnap este rájöttem, hogy igazából nem is a készleteket szeretném, hanem időt és két csúcsjól működő kezet a kivitelezéshez! Ja, tegnap eltört életem első aranytűje. Még Marianntól kaptam valamikor tavaly, amikor a Maryt készítettem. Akkor tettem le a hegyes varrótűimet és cseréltem fel hímzőtűre. Néha azért még vissza-visszatérek a hegyes tűkre, nosztalgiából:-DDD

Kész van az RR kendőm x-elendő része. Ma délután kontúrozom és majd fotózom is. Most azon filózom, hogy mivel haladjak a következő srákánytalálkozóig, a Sal-lal, vagy inkább az Autumn Bouquettel, vagy a varrásaimmal;) Csak nagyobb gondom ne legyen! Na majd megálmodom;)

Tegnap szülői volt. Mivel legutóbb hiányoztunk a nagy ismerkedős kirándulásról, ahova a gyerekeket elkísérték a szülők, így megtapasztalhattam, milyen frankón nem ismerek senkit sem szinte, közben az egész társaság úgy beszélget, mintha már ezer éve ismernék egymást. Hétvégén vidámság napja lesz a suliban. Kérdezték, hogy ki tud besegíteni. Vállaltam, megbeszéltük apával, hogy ő is jön, visszük az összes fiút, aztán vagy összehaverkodunk többiekkel vagy magunkban is remekül elleszünk. Mi mán csak ilyen antiszociálisak vagyunk, de ebben legalább remekül passzolunk. Grillezni fog a mi asztalunk ,mármint az 1.c-é. Ehhez még csak nem is értek, úgyhogy inkább csak enni fogok, illetve azt sem, mert épp gyümölcs napom lesz... Na majd a fiúk!

Ja és egy komoly számadat. 2009-es terveimből valóra vált az egyik. Le tudok úszni 30 hosszot, vagyis 1500 métert komolyabb erőfeszítés nélkül. Mindössze egy kritériuma van a távnak, ne legyen 3-4-nél több ember a medencében! Úgy folyton tempót kell változtatni, háton mindig ráúszok az előttem lévőre, egyszerűen az egész folyamatát tönkreteszi a tömeg. Pedig egyre jobban évezem az úszást, már nem csak a nyugi miatt, hogy másfél órára kiszakadok itthonról, hanem a mozgást is szeretem és élvezem, hogy erőfeszítés nélkül megy az első 1000 méter. Utána már kicsit nehezebb és lassabban is megy, de MEGY!

4 megjegyzés:

  1. Én is antiszociális vagyok, ezt símán felvállalom. De képzeljük csak el, hogy odamegyünk a grillezésre a 3 gyerekünkkel, milyen ismerkedési lehetőségek lesznek? Semmi, a saját gyerekeinket fogjuk terelgetni jobbra-balra meg fegyelmezni (főleg Karcsit). Ugyanez volt apukám esküvőjekor is. Pedig ott nem is kellett ismerkedni, a rokonaimmal váltottam volna pár szót, de arra is nehezen tudtam sort keríteni. Azért elmegyünk a grillezésre, és remélem hogy jól sikerül.

    A gitározást tényleg komolyan csinálom. Most van 2 gitár, de lesz erősítő is, amit szintén el kell helyezni a kis szobánkban! A gitározásnak egy hátránya van: a szükséges napi kb 1 óra gyakorlás miatt semmi másra nem marad idő esténként (olvasás, angolozás, filmnézés, más egyebek.) Valószínűleg ha elmúlik a varázs, éppen ezért abba fogom hagyni. Bár lenne egy kicsivel több időm... De e miatt nem fogom eleve föladni, ugyebár a remény hal meg utoljára.

    VálaszTörlés
  2. Antiszociálisak lennétek? :) Azért nem hiszem. :D
    Majd ha jöttök Kmétre, akkor hozzátok az elektromos gitárt, P-nek is van kettő, meg erősítő is, lehet szaggatni a húrokat. :D
    Aranytű már nekem is tört el, elég vékonyka volt...
    Az úszással meg ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  3. Csédóra! Épp most mondta Viktor, hogy más erősítő kell az elektromos gitárhoz és az elektroakusztikushoz.

    Na csak összehozzuk apránként azt a találkozót! De ahogy nézem, már csak június lesz belőle:(

    VálaszTörlés
  4. :-) Van egy ismerősöm. Ő is már meglett fejjel kezdett ismét gitározni. Egy együttesben is játszik, és rendesen turnéznak is! ;-)

    VálaszTörlés