Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. május 24., vasárnap

Hétvége első felvonás

Gondoltam csak nekilátok bejegyzést írni, hogy ne mindig hétfő reggel pótoljak. Nameg holnap reggelre már be van ütemezve egy Fülöp dr. látogatás (remélem fog rendelni), asszem tovább nem halogathatom, mert kissé kezdenek eldurvulni a dolgok...
Tehát mindhárom csemetém ágyban van már végre, Viktor elment tejfakasztó buliba, ugyanis Széll Szilárdéknak megszületett a kislánya tegnap estefele. Itt is mondom: Isten hozott Széll Szonja Maja!!!

Péntekkel kezdem, mert akkor volt Laci szülinapi bulija. Mivel Matyi felvilágosított, hogy Laci is tudósnak készül, így vettem neki egy okoskodós társast. Szerintem tök jó kérdések voltak benne, pl. egy ember két perc alatt hány hamburgert képes megenni. A suliban úgyis most tanulták a srácok a becslést, lehet gyakorolni. Laciék lakása hatalmas, így hála az égnek maradhattam Mikivel és Karcsival. Ezért aztán végre megismerkedtem jobban az első anyukával az osztályból. Laci anyukája, Panni nekem nagyon szimpatikus volt. Nem volt semmi görcsölés a bulin, bár az ünnepelt kétszer is sírva fakadt, egyszer mikor a vadiúj labdát felrúgta a háztetőre, másodszor, mikor a torta tetején lévő marcipán kisautót a szülei felvágták és elosztották a vendégek között. De ez a két kis bőgés semmi volt ahhoz képest, amit az én szociálisan alulfejlett fiam benyögött Lackó második sírása után a torta felett:
-Szerintem ez Laci legszarabb napja az életében.
Hát égtem mint az állat, de most mit csináljak. Este fél nyolcig maradtunk, jó fáradt volt a társaság, mire hazaértem velük.

Szombaton volt a Vidámság napja a suliban. Reggel már felhúzott legidősebb csemetém, hogy hétkor azzal ébresztett, hogy kéne egy békajelmez a Ki-mit-tudra. Frankó! Másfél óra alatt prezentáljak egy békajelmezt? Kissé idegesen nekiálltam turkálni a szekrényben, ugyanis Matykó a békajelmez témát még megfejelte azzal, hogy kölcsönbe odaígérte az ovis macskajelmezt Adrinak, az osztálytársának. Na macskajelmezt előkotortam, békajelmez mindössze egy zöld nadrágból és egy zöld pólóból állt, ajánlgattam Matykónak még a búvárszemüvegét, bár semmi köze nincs a békához, de hátha. Végül szemüveget leszavaztuk...
A Vidámság napja szerintem nagyon jól sikerült. Mivel antiszociális szülők vagyunk, kétszer is felajánlottuk ott helyben, hogy nagyon szívesen seígtünk, csak szóljanak. De senki sem dobta el a húslapátot, hogy: Gyere, ezt kéne átvenni! Így hát mi inkább terelgettük a három srácunkat. Volt kerékpár verseny. Matyi az első és második osztályosok között harmadik lett, Miki a junior kategóriában második. Ott porzott a kismotorjával, baromira élvezte. A Ki-mit-tudos előadásból nem sokat hallottam. Megjegyzem senki nem vitt jelmezt. Miért tudok én mindenen görcsölni?!?!
Volt aszfaltrajzverseny. Karcsi is rajzolt!!! Matyi igazi remekművet alkotott, Miki egy ideig másolta, aztán ő is szabadjára engedte a fantáziáját. Délben hazamentünk a fiúkkal, Karcsit leraktam és Viktor visszament a délutáni felvonásra. Jó volt, még szereztek pár dolgot a játékkészletbe, mert volt bazár, ahol a nyereménypontokból vásárolhattak a gyerekek, pl. Matykó a rajzolásért 6 zsetont kapott, Miki kettőt, a bringaversenyért is kaptak egy csomót, így aztán hazajöttek három jó kis játékkal;)
Miki élvezte, hogy a suliban volt, Matyi élvezte, hogy ott volt a haverjaival, Karesz meg a nyüzsiért volt oda. Mi Viktorral rendesen elfáradtunk.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem Matyi nagyon vicceset szólt be!!!!!! Hangosan röhögtem!
    Másrészt a békajelezről Adrian mole jutott eszembe, amikor varázslónak öltözött, de a kissrácok az utcán csak azt ordították utána: varangy! Varangy!
    Úgyhogy még jó, hogy leszavaztátok a búvárszemüveget.

    VálaszTörlés
  2. Utólag már én is röhögök, de közben azon kívül, hogy rohadtul égtem azon filóztam, hogy remélhetőel Laci szülei is ugyanezt értették, nem pl. azt, hogy de szar Laci bulija vagy valami hasonlót...

    VálaszTörlés