Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. december 6., szombat

Túléltem

Csütörtökön megtartottam az első víznapomat. Naná, hogy 100%-os gyümölcslevekkel vészeltem át a napot, ami egyébként sokkal kevésbé volt szörnyű, mint gondoltam. Ha megéheztem, csak legurítottam a torkomon egy nagy pohár üdítőt és mentem tovább. Este 10-kor meg gyorsan lefeküdtem, mert kezdett zavarni a gyomorkorgásom. Több víznapom nem lesz. A diétát csak karácsonyig tartom, de közeledek a célomhoz. A mérleg már csak 55,4 kg-ot lengetett ki.

5 megjegyzés:

  1. Brrr. kitartás, nekem is neki kellene állnom, de nem visz rá a lélek...

    Boldog névnapot Mikinek!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Víznapon lehet gyümölcslét inni? Én azt hittem, hogy csak viz vagy tea.

    Én marha messze vagyok még a végétől, szerintem kénytelen leszek karácsony után is folytatni :( Vagy marha sok voltam már, vagy nem nagyon mennek lefele a kilok,mert ruhástól voltam 63kg körül :( Kegyetlen sok.

    VálaszTörlés
  3. Pat! Majd karácsony után. Most már nem érdemes:) Köszi a névnapi köszöntést!!

    Mariann! Írtam a mindmegette oldalra a kérdésekhez. Onnan írt vissza a csajszi, hogy üres kávé, üres te, víz és 100%-os gyümölcslé. Hát az utolsót választottam.

    VálaszTörlés
  4. Ha minden jól megy, karácsony után már nem. :)

    VálaszTörlés
  5. Dóra, nem mondom, hogy értem a logikáját a 100% gyümölcslének. Az nekem tiszta olyan,mintha gyümölcs nap lenne. De ha ezt mondták, hát ezt mondták. Én ha tartok valaha... nem tudom hogy fogok-e :-DDD, akkor én a vizet fogom választani.

    VálaszTörlés