Gyerkőceim életkora

2008. december 2., kedd

Csomagot kaptam


Ma csomagot kaptam. Barátnőmtől Csédórától érkezett meg ilyen korán a Jézuska. Ugye milyen jó dolgokra jó a kívánságlista?;)

Dóra! Köszönöm szépen a könyvet, még nincs meg és még nem is olvastam. Tökéletes választás!!!

10 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy még nem volt meg ez a könyv, izgultam! :) Pont ezért akartam mielőbb elküldeni, nem is karácsonyra, inkább csak úgy. :)
  Jó olvasgatást!

  VálaszTörlés
 2. A csomagot megkapva a fiúk rögtön tudták, hogy könyv lesz. Sőt, Matyi el tudta olvasni szép lassan a szerzőt és a címet is. Szabó Magdától a Für Elise és a Régimódi történet van meg. Az ajkai repertoár viszont hatalmas. Mama szinte mindent beszerzett már, múltkor láttam egy Libriben az Őzt. Nagy volt a kísértés, hogy megvegyem neki.

  Na de mégegyszer köszi, nagyon jó érzés volt meglepit kapni!

  VálaszTörlés
 3. Dóri az Őz nagyon jó. Szerintem vedd meg neki. ;) Nekem két Szabó Magda könyvem van: Az őz és Az ajtó. Az elsőt olvastam, és nagyon tetszett, a második vár a sorára.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó könyv!!!

  De mi lesz a Tündér Lalával? Ne mondd hogy nem olvastad... :)

  VálaszTörlés
 5. Hehe, nagyon filóztam, hogy a Für Eliset vagy a Régimódi történetet válasszam. :D Aztán valahogy mégis Az ajtó mellett döntöttem, lehet, hogy megérzés volt?:)

  VálaszTörlés
 6. Nóri! Még azért leellenőriztetem apuval, hogy bizti nincs meg, aztán repül a Karácsonyi ajándékok közé. Plussz gofrisütő, mert a mama azt kért.

  Pat! Tündér Lalával fenntartásaim vannak. Biztos klassz, de képtelen vagyok attól a szörnyen bongyor hajú kiskölyöktől elvonatkoztatni, aki a tv-ben játszotta. Utáltam!!!

  Csédóra! Tuti volt a megérzés!!!

  VálaszTörlés
 7. Andris szereti, igaz, csak a kocsiban szól neki a rádiójáték. Vagy nem szereti és ezért alszik el rajta villámgyorsan???

  VálaszTörlés
 8. A Tündér Lala nagyon jó. Bújtatottan mindenféle diktatórikus rendszer kritikája. Zseniális!
  A Katalin utcát se hagyd ki. Nagyon erős és nem hagyja nyugodni az embert sokáig.
  Krisi

  VálaszTörlés
 9. Az ajtó szuper, az Őzet még nem olvastam, de akkor majd el fogom olvasni!:o)

  VálaszTörlés
 10. Egyébként elolvastam az Ajtót. Alig tudtam letenni. Nagyon tetszett!!!

  VálaszTörlés