Gyerkőceim életkora

2008. december 6., szombat

Túléltem

Csütörtökön megtartottam az első víznapomat. Naná, hogy 100%-os gyümölcslevekkel vészeltem át a napot, ami egyébként sokkal kevésbé volt szörnyű, mint gondoltam. Ha megéheztem, csak legurítottam a torkomon egy nagy pohár üdítőt és mentem tovább. Este 10-kor meg gyorsan lefeküdtem, mert kezdett zavarni a gyomorkorgásom. Több víznapom nem lesz. A diétát csak karácsonyig tartom, de közeledek a célomhoz. A mérleg már csak 55,4 kg-ot lengetett ki.

5 megjegyzés:

 1. Brrr. kitartás, nekem is neki kellene állnom, de nem visz rá a lélek...

  Boldog névnapot Mikinek!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Víznapon lehet gyümölcslét inni? Én azt hittem, hogy csak viz vagy tea.

  Én marha messze vagyok még a végétől, szerintem kénytelen leszek karácsony után is folytatni :( Vagy marha sok voltam már, vagy nem nagyon mennek lefele a kilok,mert ruhástól voltam 63kg körül :( Kegyetlen sok.

  VálaszTörlés
 3. Pat! Majd karácsony után. Most már nem érdemes:) Köszi a névnapi köszöntést!!

  Mariann! Írtam a mindmegette oldalra a kérdésekhez. Onnan írt vissza a csajszi, hogy üres kávé, üres te, víz és 100%-os gyümölcslé. Hát az utolsót választottam.

  VálaszTörlés
 4. Ha minden jól megy, karácsony után már nem. :)

  VálaszTörlés
 5. Dóra, nem mondom, hogy értem a logikáját a 100% gyümölcslének. Az nekem tiszta olyan,mintha gyümölcs nap lenne. De ha ezt mondták, hát ezt mondták. Én ha tartok valaha... nem tudom hogy fogok-e :-DDD, akkor én a vizet fogom választani.

  VálaszTörlés