Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. december 10., szerda

Karácsonyi segítség a nagyszülőknek

Hahó Nagymama és Nagypapa!

Tehát akkor kérésetekre itt volna egy "kisebb" lista.

Matyi. Ruhaméret: 122-128 felsőből, alsóból 122. Kardigán, pulcsi kéne, esetleg egy vastag téli nadrág.
Kívánságlistáján csak méregdrága cuccok szerepelnek, aminek ráadásul a fele hülyeség. Szóval maradjunk abban, hogy jöhet valami pénzezős társas (ne monopoly) mint a Gazdálkodj okosan!, vagy valami kisiskolásoknak való első könyv.

Miki. Ruhaméret: 110 felsőből, 104 alsóból. Kéne szép pulcsi (ünneplős), nameg póló.
A tavalyi Jancsi és Juliskás társas nagyon bejött, valami hasonló tuti lenne. De Miki mindennek örül, szóval lehet ötletelni simán.

Karesz. Ruhaméret: 86-os. Kéne nagyon hálózsák. A 74-80-as most jó neki koppra, szóval hamarosan nagyobb kell. Jöhetnek kis játszósgatyók, esetleg hosszú ujjú felsők. LÉnyegében minden van, csak nagyon elhasználtak, hisz a nagyokat már kiszolgálták. Mama tudja, a múltkor vasalt egy csomó kopott térdű, enyhén feslett cuccot:)
Ajándék? Valami nagyon jelképes. NE ZENÉLJEN!!!!

Viktor. Ruhaméret: 170-176 ingméret 40-es nyakkal. Könyvből szépirodalom, történelemmel kapcsolatos könyv. Lehetőség hosszú hétvégére (mi fizetjük, csak a srácokat adjuk nektek!)

Dóra. Ruhaméret: 38-as, de én tényleg a kesztyűt kérném, amit mondtam. Esetleg Roma parfüm, már nagyon hiányzik az illata és Karesz is elég nagy, hogy végre illatozhassak. Bármilyen szakácskönyv és az oldalt felsorolt írók könyvei. Lehetőség hosszú hétvégére (mi fizetjük, csak a srácokat adjuk nektek!)

Közös családi? Franciaágy lepedő:) Komolyan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése