Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. december 18., csütörtök

Digitális TV, Star Trek - Kapcsolatfelvétel

Ma jöttek a kábeltévé szolgáltatónktól, név szerint az Amteltől. Viktor indítványozására megrendeltük a digitális tv-t. Szóval gond volt már többször, hogy egy csomó jó filmről lemaradunk, sokat nem tudunk felvenni, amit szeretnénk, mert a videó gallyra ment. Épp kapóra jött az Amtel ajánlata, így Viktor gyorsan megrendelte, ma jött két srác és hozták a kütyüt. Egyébként rém érdekes, hogy milyen más hozzáállása van az embereknek a tévézéshez, pláne az olyanoknak, akik ebben utaznak.

Viktor szerint én sokat nézek tv-t. Tény és való, hogy ha valamilyen sorozatom megy, akkor azt akkor is megnézem, ha törik ha szakad. Nagyjából a neten keresztül tartom a külvilággal a kapcsolatot és a sorozatok hozzák a családon kívüli színt az életembe. Néha belegondolok, hogy van, hogy hónapok telnek el anélkül, hogy átmennék Pestre, hetek telnek el úgy, hogy csak a lakás-bolt-suli-ovi-uszi között ingázom és pont. Szóval igen, szeretem a sorozatokat, a Dr. House-t, a Showder klubbot, a Lost-ot, a H2O-t. Az ilyenekért néha hajlandó vagyok egész késő estig is fennmaradni. Viszont mostanában a sok hülye sztárműsor miatt a kedvenceim néha annyira késői időpontra estek, hogy pl. a Született feleségekre már nem volt energiám, inkább aludtam.

Szóval megérkeztek a szerelő srácok, bevezettem őket a nagyszobába, ránéztek a készülékre és megkérdezték, hogy hol van a másik? Milyen másik? Mondom, hogy csak egy tévénk van. Következő kérdés: Erre a kicsire kérték a dg tv-t? Ezen nem lesz semmi extra változás. Hát én mondtam, hogy a tv teljesen jól működik, szerintem elegendő a képernyő és több tv nem lesz a lakásban. A pasi mondta, hogy oké, csak kicsit meglepődött, de minden oké, egy ilyen régebbi típusra is jó a digitális technika. Frankón beszerelték, valamiért megy az HBO meg a Cinemax is. Én rögtön mondtam, hogy mi azt nem kértünk, nem is fogjuk fizetni;)

Mikor elmentek kicsit tanulmányoztam a műsorújságot. Találtam a Cinemax2-n egy Star Trek filmet. Valamit nyomkodhattam rosszul, mert később egyszercsak bekapcsolt a tv és elindított a filmet. Naná, hogy ott ragadtam. Most lett vége és olyan jó volt. Imádtam a Star Trek sorozatot, asszem szinte az egészet végignéztem anno. Matyi még egész picike volt, de a Voyager zenéjére már felhasalt és sasolta a főcímet. Kedvenc szereplőm ugye Worf hadnagy (lásd 12 pasinál), kedvenc részeimben pedig a Borg szerepel. Na ez pont egy Borgos film volt, imádtam. Újra Szegeden voltam gondolatban. Akkoriban, amikor ott laktunk voltam totál Star Trek rajongó. Itt egy kép a Borg témáról:

3 megjegyzés:

  1. A Hősök is nagyon jó! (volt) Főleg az első széria. Nem nézted?
    Krisi

    VálaszTörlés
  2. Azt egyáltalán nem néztem. Biztos valami mással ütközött a másik csatornán;)

    VálaszTörlés
  3. Nálam is nyerő a star trek, de nekem az a sorozat a kedvencem, ahol a kopasz pasi volt a kapitány. A borgosnál ha jól emlékszem nő volt ugye? Azért az is nagyon jó volt!!
    Na meg nálam a csillagkapu a csúcs. Most még megy az AXN-en, de szerintem már nem sokáig:(((

    VálaszTörlés