Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. november 19., szerda

Téli fáradtság?


Nem tudom ki hogy van vele, de valami iszonyú nehezen kelek fel és este már nagyon hamar fáradt is vagyok. Ma volt a vég. Reggel meg sem hallottam, hogy Viktor és Matyi felkeltek és elmentek a suliba fél nyolc körül. Végül a két kicsivel együtt ébredtem csak fél kilenckor. Miki ugye megint beteg, már nem is tudom hányadszorra ebben az őszben. Tegnap belázasodott, csúnyán köhög, szóval a tipikus őszi nóta. Szóval Miki jó sokáig aludt, Karcsi meg elég messze volt tőlem ahhoz, hogy a gagyarászását ne halljam és gondolom elunta a várakozást a reggeli fürcsire és tápira, inkább visszaaludt. Nem is baj.

Végiggondolva asszem elmondhatom, hogy lassan 1 éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem. Visszatekintve az őszre, szinte minden éjjel kelnem kell legalább egyszer. Karcsika hajnalban benyom vagy 150-180 ml tápit, aztán ha szerencsém van, legalább egy szomjas vagyok, vagy egy pisilni kell kiabálást is begyűjtök. Valszeg Viktor is fáradt, mert egyre ritkásabban hallja meg a többi kiabálást. Karcsira immunis, de hát ez így van rendjén, általában ő kel fel éjjel Matyihoz, néha Mikihez, ha meghallja. Szóval ma éjjel már szédültem a fáradtságtól, Karcsit fogtam, miközben tápiztattam, kicsit megint összebuckáztunk, mert ülve bealudtam:( Még szerencse, hogy ilyenkor nem dőlök el:-DDD De azt hiszem, hogy az éjszakai kúpolás, hűtőfürdőzés, láznézegetés az oka annak, hogy ennyire fáradt vagyok, hiszen alig fejeződik be egyik gyerekkel, máris jön a folytatás a másik manócskámmal. Szóval fizetnék lassan egy átaludt éjszakáért.

Jaj, azért jó dolgok is történnek velünk. Hétvégén volt Misi keresztelője. Én nem fotóztam, a bátyám viszont bőszen kattingatott. Remélem mihamarabb megkapom a képeket és akkor megírom a bejegyzést is.

2 megjegyzés:

  1. A nem alvás nagyon ismerős.Az elmúlt nhetekben én sem vittem túlzásba.

    VálaszTörlés
  2. Hát jobbulást a gyerekeknek, azzal bíztatni nem igazán tudlak, hogy nemsokára véget ér az éjszakázás, az én Matyim 2 éves koráig minden egyes éjjel kelt többször is, most, 3,5 évesen már "szerencsés" vagyok, mert volt egy időszak, amíg átaludta teljesen, olyan fél évig tudtam aludni, de amióta lekerült a pelus, és szobatiszta lett, azóta újra kelek min 1-szer, mert pisilni kell éjjel is. Viszont ez már nem visel meg szerencsére :):)

    VálaszTörlés