Gyerkőceim életkora

2008. november 19., szerda

Téli fáradtság?


Nem tudom ki hogy van vele, de valami iszonyú nehezen kelek fel és este már nagyon hamar fáradt is vagyok. Ma volt a vég. Reggel meg sem hallottam, hogy Viktor és Matyi felkeltek és elmentek a suliba fél nyolc körül. Végül a két kicsivel együtt ébredtem csak fél kilenckor. Miki ugye megint beteg, már nem is tudom hányadszorra ebben az őszben. Tegnap belázasodott, csúnyán köhög, szóval a tipikus őszi nóta. Szóval Miki jó sokáig aludt, Karcsi meg elég messze volt tőlem ahhoz, hogy a gagyarászását ne halljam és gondolom elunta a várakozást a reggeli fürcsire és tápira, inkább visszaaludt. Nem is baj.

Végiggondolva asszem elmondhatom, hogy lassan 1 éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem. Visszatekintve az őszre, szinte minden éjjel kelnem kell legalább egyszer. Karcsika hajnalban benyom vagy 150-180 ml tápit, aztán ha szerencsém van, legalább egy szomjas vagyok, vagy egy pisilni kell kiabálást is begyűjtök. Valszeg Viktor is fáradt, mert egyre ritkásabban hallja meg a többi kiabálást. Karcsira immunis, de hát ez így van rendjén, általában ő kel fel éjjel Matyihoz, néha Mikihez, ha meghallja. Szóval ma éjjel már szédültem a fáradtságtól, Karcsit fogtam, miközben tápiztattam, kicsit megint összebuckáztunk, mert ülve bealudtam:( Még szerencse, hogy ilyenkor nem dőlök el:-DDD De azt hiszem, hogy az éjszakai kúpolás, hűtőfürdőzés, láznézegetés az oka annak, hogy ennyire fáradt vagyok, hiszen alig fejeződik be egyik gyerekkel, máris jön a folytatás a másik manócskámmal. Szóval fizetnék lassan egy átaludt éjszakáért.

Jaj, azért jó dolgok is történnek velünk. Hétvégén volt Misi keresztelője. Én nem fotóztam, a bátyám viszont bőszen kattingatott. Remélem mihamarabb megkapom a képeket és akkor megírom a bejegyzést is.

2 megjegyzés:

  1. A nem alvás nagyon ismerős.Az elmúlt nhetekben én sem vittem túlzásba.

    VálaszTörlés
  2. Hát jobbulást a gyerekeknek, azzal bíztatni nem igazán tudlak, hogy nemsokára véget ér az éjszakázás, az én Matyim 2 éves koráig minden egyes éjjel kelt többször is, most, 3,5 évesen már "szerencsés" vagyok, mert volt egy időszak, amíg átaludta teljesen, olyan fél évig tudtam aludni, de amióta lekerült a pelus, és szobatiszta lett, azóta újra kelek min 1-szer, mert pisilni kell éjjel is. Viszont ez már nem visel meg szerencsére :):)

    VálaszTörlés