Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. november 23., vasárnap

Sárkánytalálkozó

A tegnapi hímzős találkozónk Hubbubnál volt Dunakeszin. Remekül éreztem magam, bár kicsit kalandosan jutottunk el Klaudiával Hubbub-Mariannékhoz. Így utólag már nagyon nem bánom, hogy nem kocsival mentem és nyári gumikkal, mert Buda totál le volt fagyva, a buszok lépésben mentek én úgy tipegtem haza a téli csizmácskáimban. Azért persze nem elhanyagolható a tény, hogy fél kilenckor indultam és fél 12-kor léptem be Mariannék ajtaján. Na jó, közben felszedtem Kélaudiát a Keletiben, de neki 40 percet késett a vonata Sopronból.

Jó volt találkozni a csajokkal. Tényleg nagyon egy húron pendülünk. Most széthímezném magam, de tartom magam, hogy a hétvégét még pihivel töltöm. Holnap megkóstolom a sütiket (jön a szénhidrát nap), már alig várom. Bírtam volna még maradni, jó volt kizökkenni a hétköznapok "unalmából".

Mindössze egy dolgon döbbentem meg. Mariann hihetetlen tempóban hímez és hihetetlen dolgokat. Én megint csak pár hímzést tudtam vinni. Asszem nekem jutott a csigatű, pedig úgy de úgy igyekszem. Draconissnak felmentést ad a gipsze, de még így is sokat alkotott.

Anita! Mégegyszer köszi a fuvart!
Évi! Köszi a cd-t. Hihetetlen, hogy mennyi könyv ráfért, és micsoda könyvek: Salvatore, Szabó Magda és Wass Albert regények. Nagyon-nagyon örülök nekik!


Fényképek megtalálhatók: ITT

4 megjegyzés:

  1. Pedig én annyira kevésnek érzem amit himzek :((( Sokkal, sokkal többet szeretnék himezni :)

    VálaszTörlés
  2. A képeken is látszik, hogy jó volt a hangulat. A keresztszemes munkák meg gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  3. Hááát, szerintem most enyém a csigatű.... Szinte alig-alig hímeztem valamit... :-( Tegnap este óta nézegetem a mintákat, anyagokat.... nagyon kellene legalább pár öltést hímezni, eddig nem is hiányzott...

    VálaszTörlés
  4. Dóri, örülök, hogy sikerült vele örömöt szereznem:-)))

    VálaszTörlés